F Sequel news: Contagion 2, Smurfs 3, 56 UP, Hancock 2, The Shining 2 (Dr. Sleep) - FilmBoy Sequel news: Contagion 2, Smurfs 3, 56 UP, Hancock 2, The Shining 2 (Dr. Sleep) - FilmBoy
  • Latest News

    Sequel news: Contagion 2, Smurfs 3, 56 UP, Hancock 2, The Shining 2 (Dr. Sleep)

    Γράφει ο Γιώργος Καναρέλης.

    Για να δούμε τα νεότερα για μερικά sequelsWarner Bros. ανακοίνωσε οτι ετοιμάζει το sequel του Contagion
    -Οι σεναριογράφοι γράφουν το Smurfs 3 ένα χρόνο πριν βγεί το Smurfs 2!
    -Tον Will Smith θα τον ενδιέφερε να κάνει το Hancock 2, αλλά ...
    -Το τελευταίο μέρος των ντοκιμαντέρ Up του Michael Upted, το  56 UP κάνει πρεμιέρα.
    -Κυκλοφόρησε η υπόθεση του βιβλίου-sequel του Τhe Shining που έχει τίτλο Doctor Sleep


    Ας τα δούμε αναλυτικά: 




    Kαταρχάς, η Warner Bros ετοιμάζεται για το sequel του Contagion με μοναδική πληροφορία οτι ο Scott Z. Burns, ο οποίος έγραψε την πρώτη ταινία, αυτή τη φορά θα είναι παραγωγός.

    Ακόμα δεν έχει γίνει κάτι άλλο γνωστό, αλλά το Contagion μας άρεσε και θα το έχουμε από κοντά.


    Με την πρώτη ταινία να κάνει εισπράξεις  $563 εκατομμύρια, λογικό ήταν η Sony να ετοιμάζει και δεύτερη ταινία για το Smurfs μάλλον θα βγεί στις 31 Ιουλίου 2013.

    Το παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι οτι προσέλαβαν τους Karey Kirkpatrick και Chris Poche (με τον πρώτο να είναι ο σκηνοθέτης ενός σχετικά άγνωστου animation του 2006, του Over the Hedge) για να γράψουν το Smurfs 3 που θα βγεί το 2015.

    Κάτι θα είδαν που δεν το βλέπουμε εμείς...

     

    Στη σελιδα του Will Smith στην IMDB υπάρχουν sequels που δεν ξέρουμε ακόμα αν θα γίνουν, όπως τα Bad Boys 3, Independence Day 2, I Robot 2 και Hancock 2.

    Αυτό που ξέρω είναι ότι το πρώτο είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί και ότι ο ίδιος ο Will Smith λέει πως, αν και δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη μέχρι τώρα, θα ήθελε να γυριστεί και να συμμετάσχει στο Hancock 2.


    Εχουν περάσει ηδη 7 ολόκληρα χρόνια  απο το εβδομο μέρος του UP του εκπληκτικού ντοκιμαντερ του Michael Apted και το ογδοο μέρος ετοιμαζεται να βγεί στις αίθουσες.

    Το φιλμ θα ακολουθεί τα ίδια πρόσωπα με το προηγούμενο για να δούμε πόσο άλλαξαν οι ζωές τους.
    Θα βγεί στην Αγγλία στις 14 Μαίου ενω για την Αμερική δεν έχει γίνει κάτι γνωστό ακόμα.



    Το sequel βιβλίο του The Shining λέγεται Doctor Sleep, το έχει γράψει φυσικά ο Stephen King και θα κυκλοφορήσει το 2013.

    Αναμένοντας την ημέρα που θα γράψουμε ότι θα γυριστεί και σε ταινία, έχουμε την σύνοψή του.

    "Ο Stephen King επιστρέφει με τους ίδιους χαρακτήρες και στο ίδιο μέρος που εξελίχθηκε  ένα από τα πιο δημοφιλή μυθιστορήματα του, το The Shining.


    Σε αυτό το καθηλωτικό  μυθιστόρημα, ο πλέον μεσήλικας Dan Torrance (το αγόρι του The Shining ) και ένα πολύ ιδιαίτερο κορίτσι 12 ετών πρέπει να σωθούν από μια περίεργη φυλή.
    Στις εθνικές οδούς σε ολόκληρη την Αμερική, μια φυλή ανθρώπων που ονομάζεται The True Knot ταξιδεύει και αναζητά τροφή.

    Φαίνονται ακίνδυνοι και οι πιο πολλοί είναι γέροι.
    Αλλά ο Dan Torrance γνωρίζει, όπως και η Abra Stone, οτι αυτή η φυλή είναι σχεδόν αθάνατοι.
    Στοιχειωμένος απο τις αναμνήσεις του Overlook Hotel όπου διέμεινε για ένα τρομακτικό χρόνο στην παιδική του ηλικία, ο Dan προσπαθεί να ξεφύγει απο την εικόνα του πατέρα του.

    Τελικά εγκαθίσταται στο New Hampshire και δουλεύει νοσοκόμος σε οίκο ευγηρίας οπου με τη λάμψη που του έχει απομείνει παρέχει τις τελευταίες ανέσεις στους ηλικιωμένους.

    Με τη βοήθεια μιας προφητικής γάτας, ο Dan γίνεται o Doctor Sleep.
    Στην συνέχεια ο Dan θα σναντήσει την Abra Stone και το πολύτιμο δώρο που της έχει δωθεί που του ξυπνά τους δαίμονες που πρέπει να πολεμήσει για να σώσει την ψυχή της Abra."
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sequel news: Contagion 2, Smurfs 3, 56 UP, Hancock 2, The Shining 2 (Dr. Sleep) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top