F Η Christina Ricci στο cast του The Smurfs 2 - FilmBoy Η Christina Ricci στο cast του The Smurfs 2 - FilmBoy
  • Latest News

    Η Christina Ricci στο cast του The Smurfs 2

    Γράφει ο Νάσος Κυριακίδης.

    Το The Smurfs  του 2011 σημείωσε επιτυχία, αφού μόνο στις ΗΠΑ, κατάφερε να ξεπεράσει τα $140 εκατομμύρια και η πορεία του σε παγκόσμιο επίπεδο ήταν εξίσου ενθαρρυντική. 

    Θέμα χρόνου ήταν λοιπόν και μια συνέχεια του family comedy animation, το οποίο περιείχε τόσο animated χαρακτήρες, όσο και αληθινούς ηθοποιούς. 

    Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Christina Ricci  θα αποτελεί μέλος του cast στο The Smurfs 2
    Πρόκειται να δώσει τη φωνή της στην μοχθηρή έκδοση της Στρουμφίτας (Katy Perry), ονόματι Vexi.

    Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί καμία επίσημη ανακοίνωση, αλλά σύμφωνα με το The Hollywood Reporter ...


    ...είναι σχεδόν σίγουρο. 

    Δεν θα είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η Christina θα δώσει τη φωνή της σε animation, αφού είχε συμμετάσχει στο Alpha and Omega (2010) στο ρόλο της Lilly.

    Επομένως, η Christina Ricci επιστρέφει στο γνώριμο είδος της οικογενειακής κωμωδίας με το οποίο ξεκίνησε την καριέρα της. 
    Συγκεκριμένα καθιερώθηκε με ταινίες όπως το Mermaids (1990), δίπλα στη Cher, το The Addams Family ως το καταθλιπτικό, dead looking κοριτσάκι και φυσικά το Casper (1995).

    Περνά λοιπόν, μετά από καιρό, ξανά στην πρώτη γραμμή και έπειτα από το πολυναμωνόμενο Bel Ami, δίπλα σε Uma Thurman, Kristin Scott Thomas και Robert Pattinson, θα την δούμε… ή μάλλον θα την ακούσουμε στο The Smurfs 2 στις 31 Ιουλίου 2013 όπου έχει οριστεί ως ημέρα κυκλοφορίας. 

    Επίσης, θα επιστρέψει όλο το cast της αρχικής ταινίας, συμπεριλαμβανομένων των Neil Patrick Harris, Jayma Mays, Katy Perry και George Lopez

    Στην καρέκλα του σκηνοθέτη, όλα δείχνουν ότι ο Raja Gosnell  θα καθίσει και πάλι.

    Κλείνοντας, να αναφέρω ότι η Christina έχει κατά καιρούς συμμετάσχει σε μέτριες ανεξάρτητες ταινίες, αλλά κατά τη γνώμη μου, της αξίζει να τη βλέπουμε περισσότερο σε τέτοιου είδους μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές όπως οι παραπάνω. 

    Παρόλο που μπορεί να μην διαθέτει και τις καλύτερες υποκριτικές ικανότητες, πιστεύω ότι δεν έχει εκτιμηθεί ως ηθοποιός όσο θα έπρεπε.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Christina Ricci στο cast του The Smurfs 2 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top