F Butler, Worthington και McConaughey στο πολεμικό Thunder Run 3D - FilmBoy Butler, Worthington και McConaughey στο πολεμικό Thunder Run 3D - FilmBoy
  • Latest News

    Butler, Worthington και McConaughey στο πολεμικό Thunder Run 3D

    Γράφει ο Γιώργος Καναρέλης.

    Απ'ότι φαίνεται θα γίνουν της μόδας οι ταινίες βασισμένες σε αληθινές ιστορίες που αφορούν τον αμερικάνικο στρατό, καθώς μετά απο όσες έχουμε δεί αναμένουμε το Argo του Βen Affleck, το Zero Dark Thirty της Κathryn Bigelow και το Μission: Blacklist με τον Robert Pattinson.

    Θα έχουμε και συνέχεια όμως καθώς ετοιμάζεται και μια ακόμα ταινία το Thunder Run το οποίο μάλιστα θα είναι και σε 3D ετσι ώστε να καταλαβαίνουμε καλύτερα όλες τις βιαιές σκηνές και στην οποία θα πρωταγωνιστούν οι  Gerard Butler, Sam Worthington και Matthew McConaughey.

    Η ταινία θα είναι μεταφορά του βιβλίου που βασίζεται σε αληθινή ιστορία "Thunder Run - The Armored Strike to Capture Baghdad" και θα περιγράφει  λεπτομερώς "την ανείπωτη ιστορία της επικίνδυνης και αιματηρής κατάληψης της Βαγδάτης από ...


    ...τις αμερικανικές δυνάμεις κατά την έναρξη του πολέμου στο Ιράκ.

    Τον Απρίλιο του 2003, τρία τάγματα και λιγότεροι από χίλιοι άνδρες εισέβαλαν με τάνκς και άρματα μάχης στην καρδιά της πόλης των πέντε εκατομμυρίων ξεκινώντας  ένα τριήμερο αστραπιαίου πολέμου, που οι επαγγελματίες στρατιωτικοί συχνά αναφέρονται ως αστραπή ή  'thunder run'.

    Την σκηνοθεσία την έχει αναλάβει ο  Simon West (The Mechanic και το επερχόμενο The Expendables 2) και το σενάριο που θα είναι βασισμένο στο βιβλίο του βραβευμένου με Πούλιτζερ συγγραφέα  David Zucchino, οι Robert Port και Ken Nolan (Black Hawk Down) ενώ για τους ποιούς ρόλους θα ενσαρκώσουν οι τρείς ηθοποιοί δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό ακόμα.

    Μακάρι να βγεί ωραία η ταινία αλλά αυτό με το 3D πολύ με χαλάει ρε παιδιά, εσείς τι λέτε;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Butler, Worthington και McConaughey στο πολεμικό Thunder Run 3D Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top