F Horror review: Dark Shadows, Seven Below, The Tortured, Near Dark (1987) - FilmBoy Horror review: Dark Shadows, Seven Below, The Tortured, Near Dark (1987) - FilmBoy
  • Latest News

    Horror review: Dark Shadows, Seven Below, The Tortured, Near Dark (1987)

    Από τότεπου τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy συνεχίζει κάθε Τετάρτη να παρουσιάζει τα τέσσερα σπουδαιότερα review ταινιών τρόμου, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στο Horrorant.


    Dark Shadows review

    Όταν πας να παρακολουθήσεις μια ταινία του Tim Burton, ξέρεις περίπου τί σε περιμένει.

    Οφείλω να παραδεχτώ πως ο πρίγκιπας του goth cinema έχει δημιουργήσει μια τελείως προσωπική αισθητική η οποία ως ένα σημείο είναι άξια θαυμασμού.

    Ωστόσο, πρέπει να ομολογήσω ότι αυτή του η εμμονή στον συγκεκριμένο γοτθικό τρόπο κινηματογράφησης με έχει κουράσει και, ενώ με έχει κερδίσει με πολλές ταινίες του, πλέον τον νιώθω να επαναλαμβάνεται.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Seven Below review

    Θα περίμενε κανείς, μια ταινία τρόμου που ξεκινάει '100 χρόνια πριν' με έναν άνδρα που κάνει σεξ ξεδιάντροπα στην ερωμένη του, ενώ στο σπίτι βρίσκεται η γυναίκα και τα παιδιά του, να είναι τουλάχιστον ενδιαφέρουσα.

    Ανάμεσα στο σεξ και τη βία που ακολουθεί, βρίσκεται κρυμμένο ένα θαμμένο μυστικό στην προφανώς δυσλειτουργική οικογένεια και, αν αυτό το συνδυάσεις με τη παρουσία του Ving Rhames στο cast, το Seven Below προκαλεί κάποιες προσδοκίες (αν ξεχάσεις τον κακό οιωνό της παρουσίας του Val Kilmer).
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    The Tortured review

    Το θρίλερ του Robert Lieberman αν και κυκλοφόρησε πριν δύο χρόνια – αρχικά σε κάποια φεστιβάλ και αργότερα σε DVD της Βρετανίας - μόλις  φέτος βρήκε το δρόμο της  αμερικάνικης διανομής, κι αυτό φυσικά χάρη στην αρκετά ψαγμένη IFC Films.

    Το φιλμ ακολουθεί τα χνάρια των ταινιών με βασανιστήρια (Hostel, Saw)  που τόσο πολύ έχουμε φάει στη μάπα τα τελευταία χρόνια, αλλά μέσα από μια διαφορετική και φαινομενικά πολλά υποσχόμενη προσέγγιση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Classic: Άγρια Νύχτα - Near Dark (1987)

    Πολλά χρόνια πριν  την εφηβική λαίλαπα του Edward και της Bella, ένα άλλο ξεχωριστό ζευγάρι είχε κάνει την εμφάνιση του στο κινηματογραφικό πανί.

    Ένα ζευγάρι που αργά και αθόρυβα κατάφερε να δημιουργήσει το δικό του μύθο, χαρίζοντας μας ένα από τα απολαυστικότερα βαμπιρικά ρομάντζα που είδαμε ποτέ.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror review: Dark Shadows, Seven Below, The Tortured, Near Dark (1987) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top