F 15 Rising Starlets του Hollywood: Emma Stone - FilmBoy 15 Rising Starlets του Hollywood: Emma Stone - FilmBoy
  • Latest News

    15 Rising Starlets του Hollywood: Emma Stone

    Γράφει ο Νάσος Κυριακίδης.

    Η Emma Stone είναι μία από τις πιο γρήγορα «αναδυόμενες» ηθοποιούς του Hollywood. 

    Το 2011 βραβεύτηκε με το Rising Star Award στα BAFTA και την τελευταία πενταετία συγκαταλέγεται στις λίστες με τις πιο όμορφες και ταλαντούχες ηθοποιούς.

    Πρώτη εμφάνισή της έγινε στο απρόσμενα υπερεπιτυχημένο Superbad το 2007 και συνέχισε με τις νεανικές κωμωδίες όπως το The Rocker, μαζί με Rainn Wilson και Christina Applegate και το The House Bunny, δίπλα σε μια ξεκαρδιστική Anna Faris - πρώην κουνελάκι του Playboy.

    Το χιούμορ την χαρακτηρίζει, πράγμα που φαίνεται από την συμμετοχή της στο Ghosts of Girlfriends Past, στο οποίο δεν έχει κανένα πρόβλημα να αυτοσαρκαστεί...


    Σε αυτό το μικρό ρόλο, τσαλακώνει την εικόνα της και δείχνει να το απολαμβάνει. 
    Αυτό σίγουρα απαιτεί θάρρος, μιας που δεν μπορώ να σκεφτώ πολλές starlets της ίδιας ηλικίας που θα επιχειρούσαν κάτι ανάλογο.

    Το 2009, στο Paper Man προσπάθησε να βοηθήσει τον ενήλικα συγγραφέα Jeff Daniels, να αφήσει πίσω του μια και καλή, τον φανταστικό του φίλο-superhero (ο Ryan Reynolds με πλατινέ μαλλί(!)).
     Την ίδια χρονιά συνεχίζει και πάλι με νεανικές ταινίες, με το επιτυχημένο  comedy/horror Zombieland και το εκπληκτικό Easy A

    Για τη δεύτερη, λαμβάνει εγκωμιαστικές κριτικές και κερδίζει επίσης και υποψηφιότητα καλύτερης ηθοποιού σε κωμωδία στις Χρυσές σφαίρες

    Ήταν απλά απολαυστική στο ρόλο της έφηβης που το παίζει ξεπεταγμένη και άθελά της δέχεται την οργή και τα περιπαιχτικά σχόλια των συνομηλίκων της.

    Αυτός ο ρόλος την έφερε στο προσκήνιο και τις άνοιξε νέες πόρτες στην καριέρα της.

    Είχε επιπλέον, μια μικρή εμφάνιση στο Friends with Benefits όπου χωρίζει τον Justin Timberlake στην εναρκτήρια σκηνή του χωρισμού, που ήταν από τις καλύτερες της ταινίας. 

    Πραγματικά διαθέτει ένα πηγαίο κωμικό ταλέντο. 
    Αυτό επιβεβαιώνεται και από την παρουσία της στο Crazy, Stupid, Love

    Στο The Help έχει επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο και εδώ δοκιμάζει κάτι διαφορετικό, αφού η ταινία είναι κατά βάσει δραματική. 
    Όλοι οι κοριτσοπαρέα έχει τρελά κέφια και το αποτέλεσμα σου δημιουργεί συγκίνηση, αλά και χαμόγελο στο τέλος. 

    Στο μέλλον θα ακούσουμε το όνομα της Emma, ακόμα περισσότερο, καθώς θα υποδυθεί την Gwen Stacy στο The Amazing Spider-Man

    Με τον Ryan Gosling θα ξανασυναντηθεί στο The Gangster Squad (2012) σε ρυθμούς αστυνομικού θρίλερ αυτή την φορά και επίσης θα τη δούμε στην ταινία Red Band που είναι μια συρραφή μικρών κωμικών ιστοριών με μια πληθώρα διάσημων ηθοποιών. 

    Η κωμική φλέβα της Emma Stone είναι έκδηλη σε όλες τις ερμηνείες της.

    Διαθέτει σίγουρα star-quality, αλλά και μια ισχυρή προσωπικότητα, η οποία εκτοπίζει όλους τους υπόλοιπους. 
    Έχουμε οπωσδήποτε να περιμένουμε πολλά από αυτή.

    Δείτε τις 15 Rising Stars ΕΔΩ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 15 Rising Starlets του Hollywood: Emma Stone Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top