F ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ - GHOSTS OF GIRLFRIENDS PAST - FilmBoy ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ - GHOSTS OF GIRLFRIENDS PAST - FilmBoy
  • Latest News

    ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ - GHOSTS OF GIRLFRIENDS PAST

    **********   3/10

    Το 2005 ο Mark Waters σκηνοθέτησε την αισθηματική κομεντί  Just Like Heaven (Όπως στο Παράδεισο), με τη Reese Whitherspoon στο ρόλο ενός πνεύματος που εμφανίζεται στον γκόμενο της, γεμίζοντας τον τύψεις για οποιαδήποτε νέα σχέση προσπαθούσε να κάνει.

    Το 2009 ο ίδιος σκηνοθετεί την αισθηματική κομεντί Ghosts of Girlfriends Past, με τον Matthew McConaughey στο ρόλο ενός γυναίκα στον οποίο εμφανίζονται πνεύματα των πρώην γκόμενων του, γεμίζοντας τον τύψεις για ο,τι έχει κάνει μέχρι τώρα.

    Εντελώς διαφορετικό(...)  

    Αυτή τη φορά δουλεύει πάνω σε σενάριο των Jon Lucas και Scott Moore, κάτι που δε θα σας λέει και τίποτα, απλά είναι οι ίδιοι που γράψανε το επερχόμενο The Hangover, κωμωδία για την οποία γίνεται ήδη πολύς ντόρος και το boxoffice.com την ανέδειξε ως ‘most anticipated movie of the month’.

    Συντηρώντας το μύθο του κουκλου-αθλητη-ηθοποιου με ‘τυχαίες’ φωτο στη παραλία με το σερφ, ο Matthew McConaughey συνεχίζει να παίρνει ρόλους καρμπόν. Και εδώ είναι ο ‘Θεός’ γυναικάς που τον θέλουν όλες (όλες όμως!) και που αν κάποια αντισταθεί πάνω από 20 λεπτά στη γοητεία του, γίνεται πρωτοσέλιδο στη NY Times ως ‘Miss θεότρελη of the world’!

    Μάλιστα, εδώ ο τύπος χωρίζει με τηλεδιάσκεψη με τρεις γκόμενες συγχρόνως, ενώ ντύνεται να πάει σε μια καινούργια... Σιγά ρε μεγάλε, μας λέρωσες! 

    Τον ρόλο είχε καπαρώσει ο Ben Affleck, αλλά η παραγωγή είχε ενστάσεις όσον αφορά την αποδοχή (εισπράξεις) της ταινίας, γι’αυτό στράφηκε σε πιο σίγουρες (!) λύσεις.
    Μάλιστα ήταν να βγει στις αίθουσες το Φεβρουάριο αλλά για τους ίδιους λόγους βγήκε Πρωτομαγιά.

    Μαζί του η γοητευτικότατη Jennifer Garner στο ρόλο της μοναδικής γυναίκας στο πλανήτη που δεν έχει κοιμηθεί με τον Matthew, και που φυσικά στο τέλος τον παντρεύεται. (damn!)

    Άλλο ένα φάντασμα, εκτός των πρώην, είναι ο Michael Douglas ως ο θειος-πρότυπο για τον ανιψιό.

    Update: Δεν εχω λογια! Γλυκαναλατο του θανατα, προβλεψιμο μεχρι τους τιτλους τελους, αστειο μονο το γεγονος οτι το ειδαμε! 
    Δε μπορω να καταλαβω τις επαγγελματικες επιλογες της Jennifer Garner. Ο Michael Douglas ειναι φοβερα γελοιος να προσπαθει να περνιεται ως γυναικοκατακτητης σε τετοια ηλικια και ...με τετοια γυαλια! Οσο για τον Matthew ...μακαρι να συνεχισει σε τετοιου ειδους ταινιες...για να μη τον μπερδευουμε με πραγματικους ηθοποιους!



    Στην Ελλάδα θα το δούμε από τη Village στις 11 Ιουνίου.

    Δείτε το trailer.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ - GHOSTS OF GIRLFRIENDS PAST Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top