F SEX AND THE CITY 2 - FilmBoy SEX AND THE CITY 2 - FilmBoy
  • Latest News

    SEX AND THE CITY 2

    Ολοκληρώνοντας τη παρουσίαση των 3 πιο αναμενόμενων ταινιών του Μαΐου, έφτασε η στιγμή για την ετήσια ημέρα ντροπής για το KostasBlog. 

    Τουλάχιστον μια φορά το χρόνο είμαι αναγκασμένος (...αλήθεια, από τι;) να κάνω preview σε μια ταινία(;) που δεν θα έβλεπα ακόμη κι αν ήμουν αποκλεισμένος σε ένα από τα νησιά της Καραϊβικής, με όλους τους εχθρούς του Jack Sparrow μαζί, τον Freddy και τον Leatherface να με καταδιώκουν ξέροντας ότι η μόνη διέξοδος μου είναι να περάσω μέσα από μια αίθουσα κινηματογράφου όπου παίζεται αυτό! 

    Ειδικά όμως για το Sex and the City 2 είμαι στα σκαριά να δημιουργήσω ομάδα στο facebook με τίτλο ‘Kill ‘em All’! 

    Αν κάποιοι έχετε ενστάσεις στο ύφος του ποστ, σταματήστε να διαβάζετε. 

    Αν όμως αυτό το blog έχει κερδίσει κάτι με την αξία του είναι να λέει τη γνώμη του άφοβα και χωρίς σκοπιμότητες και καλοπιάσματα. 

    Είχα τη δυσάρεστη εμπειρία να ρίξω μια ματιά στη τηλεόραση όπου έπαιζε κάποιο παλιό επεισόδιο της σειράς και ...




    ...έπεσα πάνω στη Σαμανθα που μένει τσίτσιδη σε μια ταράτσα μπροστά σε έναν 75χρονο (επίσης τσίτσιδο) που έπαιρνε τα χάπια του για να την μαμησει! 

    Στο ίδιο επεισόδιο είδα επίσης διαλόγους που με έκαναν να θέλω να αλλάξω το blog σε θέματα αεροναυπηγικής (αν αυτό το πράγμα έγινε ταινία και μάλιστα με sequel, τότε εγώ δεν θέλω ν’ασχολουμαι με το σινεμά).   

    Πληροφορούμαι ότι αυτή τη φορά το sequel θα έχει gay γάμο και γυρίσματα στο Μαρόκο μαζί φυσικά με τις δυο 40φευγα σεξοηλίθιες (Cynthia Nixon και Kristin Davis), την αρχηγό τους σεξοπανηλίθια Sarah Jessica Parker και την 55αρα τσουλογρια Kim Catrall. 

    Μια πινελιά ποιότητας θα μπορούσε να προσφέρει η Victoria Beckham η οποία ήθελε ένα ρόλο στη ταινία, θεωρώντας ίσως την ιστορία ως αυτοβιογραφική! 

    Το σενάριο και τη σκηνοθεσία την κάνει ο άνθρωπος που δεν έχει κάνει τίποτε άλλο στη ζωή του από το να σκηνοθετεί και να γράφει επεισόδια της σειράς και την πρώτη ταινία, Michael Patrick King. 

    Και σε περίπτωση που έμεινε κάποια που δεν θύμωσε ακόμη μαζί μου, να πω ότι θεωρώ το κοινό που είδε στο σινεμά την πρώτη ταινία πυροβολημένο, και αυτό που θα δει και τη δεύτερη, πυροβολημενότερο (όπως γράφουν και κάποιοι γνωστοί μου). 

    Πρεμιέρα στην Αμερική και στην Ελλάδα στις 27 Μαΐου από τη Village. 

    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: SEX AND THE CITY 2 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top