F Νερό για Ελέφαντες - Water For Elephants - FilmBoy Νερό για Ελέφαντες - Water For Elephants - FilmBoy
  • Latest News

    Νερό για Ελέφαντες - Water For Elephants

    Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ ήθελα να δω το Water for Elephants, για τους δικούς μου λόγους.

    Η τελευταία ταινία του Robert Pattinson ήταν το Remember Me στο οποίο ο πρωταγωνιστής των Twilight με έβαλε στη θέση μου αποδεικνύοντας τουλάχιστον ότι είναι πράγματι ηθοποιός (ή ότι μπορεί να γίνει έστω) και όχι μόνον η νέα girl-attraction μιας υπερεκτιμημένης σχολιαρο-ταινίας.

    Τη Reese Witherspoon πάντα την έβλεπα με θετικό μάτι, ειδικά μετά από το Walk the Line, άσχετα αν έχει να κάνει σοβαρή ταινία από ...τότε.

    Τέλος, αν και δε μπορώ να πω ότι είμαι φαν του σκηνοθέτη Francis Lawrence  (I Am Legend και  Constantine), έβλεπα πάντα με συμπάθεια τις ταινίες που βασίζονται σε best-sellers, όπως συμβαίνει με το Water For Elephants που είναι η μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου της Sara Gruen.

    Για όλους αυτούς τους λόγους – και για το καλό του trailer – θα περίμενα ...




    ...από την Odeon να το έχει ήδη προγραμματίσει και να μην προκαλεί τις αντιδράσεις των αναγνωστών του FilmBoy για την κατά τα φαινόμενα απόρριψη του στα ελληνικά DVD.

    Όταν οι γονείς του σκοτώνονται σε ένα hit-and-run δυστύχημα, ο καταθλιπτικός φοιτητής κτηνιατρικής Jacob (Robert Pattinson) παίρνει τους δρόμους για να συναντήσει ένα περιοδεύων τσίρκο που το διευθύνει ο σαδιστής August (Christoph Waltz), ο οποίος τον προσλαμβάνει ως αποκλειστικό φροντιστή ενός ελέφαντα, τη Rosie που είναι το νέο αξιοθέατο τους τσίρκου.

    Η θέση του (και η σωματική του ακεραιότητα) απειλούνται από την συνεχώς αυξανόμενη αγάπη του για τη Marlena (Reese Witherspoon), μία ακροβάτισσα που τυγχάνει να είναι και η γυναίκα του August. 


    Παίζουν ακόμη ο Paul Schneider (Bright Star) και ο Hal Holbrook στο ρόλο του γηρασμένου Jacob με τον οποίο και ξεκινάει η ταινία.

    Κάτι μεταξύ Secretariat και The Notebook όσον αφορά την εποχή και τη θεματική του (...έχετε καταλάβει ότι μου αρέσουν αυτοί οι παραλληλισμοί), το Water For Elephants έκανε πρεμιέρα στις 22 Απριλίου σε πάρα πολλές χώρες ...εκτός από την Ελλάδα.

    Ειναι απορίας άξιο πώς η Odeon το έχει καθυστερήσει τόσο πολύ, αφού και ιστορία αγάπης είναι και ο Pattinson παίζει, στοιχεία που εκτιμόνται δεόντως (και) από το ελληνικό κοινό.

    Στην Αμερική άνοιξε με $17 εκατομμύρια στις 22 Απριλίου και μέχρι χθες είχε κάνει πάνω από $52 εκατομμύρια.

    Αν αναλογιστείτε και το γεγονός ότι οι περισσότερες κριτικές του είναι καλές, το Water For Elephants ίσως είναι μια ταινία που αξίζει τον κόπο να παρανομήσετε γι'αυτήν, ΑΝ αργήσει κι άλλο η Odeon.


    Update: Η Odeon ανακοίνωσε ότι θα το βγάλει στις 16 Ιουνίου. 


    Water For Elephants trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νερό για Ελέφαντες - Water For Elephants Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top