F Νέο trailer και νέες εικόνες για το Water for Elephants με τον Robert Pattinson - FilmBoy Νέο trailer και νέες εικόνες για το Water for Elephants με τον Robert Pattinson - FilmBoy
  • Latest News

    Νέο trailer και νέες εικόνες για το Water for Elephants με τον Robert Pattinson

    Ένα καινούργιο trailer και πολλές νέες φωτογραφίες για το Water For Elephants κυκλοφόρησαν προχθές μετά το 1ο  trailer που είδαμε πριν κάποιες εβδομάδες.

    Βασισμένο στο περίφημο ομώνυμο best seller, το Water for Elephants παρουσιάζει έναν αναπάντεχο έρωτα σε ένα μοναδικά συναρπαστικό σκηνικό.

    Φοιτητής κτηνιατρικής (Robert Pattinson) γνωρίζει κι ερωτεύεται τη Μαρλένα (Reese Whitherspoon), το αστέρι σε ένα τσίρκο μιας άλλης εποχής, ανακαλύπτουν μαζί την εσωτερική ομορφιά του κόσμου στον οποίο ζουν και μοιράζονται την ίδια συμπόνια για έναν special ελέφαντα.

    Κόντρα σε όλους – συμπεριλαμβανομένου και του χαρισματικού αλλά κι επικίνδυνου συζύγου (Christoph Waltz) – οι δυο ερωτευμένοι θα βρουν την αιώνια αγάπη.

    Σκηνοθετεί ο Francis Lawrence του I Am Legend και του Constantine παλαιότερα.

    Ελπίζω να συμφωνήσετε μαζί μου ότι φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ιστορία και από το trailer δείχνει και πολύ καλά σκηνοθετικά στοιχεία.

    Όσο για τον Robert Pattinson, ο΄τι και να λέτε εμένα μου άρεσε στο Remember Me.











    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέο trailer και νέες εικόνες για το Water for Elephants με τον Robert Pattinson Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top