F The Tenant - FilmBoy The Tenant - FilmBoy
  • Latest News

    The Tenant

    Κατ'αρχάς, το συγκεκριμένο δεν έχει καμία σχέση με το κλασικό The Tenant του 1976 του Roman Polanski, αλλά είναι ένα ανεξάρτητο horror της Indican Pictures - του studio που είναι υπεύθυνο για το άθλιο Bonnie & Clyde vs Dracula αλλά και το Rosencrantz and Guildenstern Are Undead που δυστυχώς δεν έχω δει.

    Η ταινία προβλήθηκε σε μία αίθουσα στην Αμερική στις 15 Απριλίου, γι'αυτό και το FilmBoy την παρουσιάζει.

    Πριν συνεχίσετε να διαβάζετε, οφείλω να σας προειδοποιήσω ότι το The Tenant είναι λίγο 'δύσκολη' ταινία, που μπλέκει εγκυμοσύνες με γενετικές ανωμαλίες και έχει κάποιες σκληρές σκηνές στο trailer.

    Τίποτα το φοβερό για horror καθώς έχουμε δει πολύ χειρότερα, απλά μια μικρή ειδοποίηση για να μη σας έρθει κι απότομα.

    Λοιπόν, στο The Tenant του Ric La Monte (σενάριο και σκηνοθεσία), ο Δρ. Νιούμαν (Randy Molnar) διεξάγει πειράματα ...




    ...εδώ και χρόνια σαν μέρος της αποστολής του να θεραπεύσει τις ανθρώπινες παραμορφώσεις και τις νόσους που σχετίζονται με αυτές, μέ γενετικές παρεμβάσεις.

    Είναι τόσο αφοσιωμένος στο έργο του που παραμελεί τους ασθενείς του στο Ψυχιατρικό Άσυλο Edgewood όπου εργάζεται, καθώς και τη σύζυγό του, Olivia.

    Η Olivia (Georgia Chris), η οποία είναι έγκυος σε δίδυμα, απαιτεί περισσότερο χρόνο μαζί του αλλά του ζητά και να σταματήσει τα πειράματα του.

    Εξαγριωμένη από τις απαιτήσεις της Olivia να σταματήσουν τα πειράματα και να δωθεί όλη η προσοχή στα δίδυμα, η βοηθός του γιατρού Mrs. Tinsley (Sylvia Boykin) επιλέγει να πραγματοποιήσει τα δικά της πειράματα, τη στιγμή που η Olivia θα γεννήσει.

    Η γέννα είναι δύσκολη, καθώς το πρώτο παιδί είναι αγόρι αλλά είναι επίσης ένα τέρας της φύσης, ενώ το δεύτερο είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 


    Αρκετά χρόνια αργότερα, ένα βαν του Κεντρου Κωφών με επικεφαλής τη Liz (Aerica D'Amaro) και οδηγό τον Jeff (J. LaRose, Insidious) παθαίνει βλάβη και μαζί με τα παιδιά και τους δύο ενήλικες θα αναζητήσουν καταφύγιο στο άσυλο του Edgewood.

    Στους θαλάμους του ασύλου όμως παραμονεύει κάτι βίαιο που διψά για αίμα.

    Αν έπρεπε να επιλέξω κάποια ταινία που να μοιάζει στο The Tenant βλέποντας το trailer, θα έλεγα κάτι μεταξύ Re-Animator και The Texas Chainsaw Massacre.

    Το πρώτο για τον τρελό επιστήμονα που έχει εμμονή στο να δει το έργο του να ολοκληρώνεται και το δεύτερο για το λεωφορείο που χαλάει και οι επιβάτες μπαίνουν σε κίνδυνο.

    Το στόρι υπόσχεται κάποιες καλές ανατροπές, το trailer δε δείχνει πολύ ερασιτεχνικό, οπότε γιατί να μην του δώσουμε μια ευκαιρία;



    The Tenant trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Tenant Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top