F Review: Bonnie & Clyde vs Dracula - FilmBoy Review: Bonnie & Clyde vs Dracula - FilmBoy
  • Latest News

    Review: Bonnie & Clyde vs Dracula



    Πριν βιαστείτε να με κράξετε ότι το FilmBoy άρχισε να ασχολείται με φτηνές βιντεοκασέτες του χειρίστου είδους, πρέπει να ξέρετε ότι το Bonnie & Clyde vs Dracula έκανε πρεμιέρα σε 3 κινηματογράφους της Αμερικής στις 11 Μαρτίου 2011 και συνέχισε για 3 εβδομάδες!

    Δηλαδή και καινούργιο είναι και διανομή έχει πάρει, γι’αυτό και βρίσκεται στη λίστα των ταινιών που παρουσιάζονται στο FilmBoy.

    ...Και επειδή είναι διαθέσιμο, έκατσα και το είδα για να γράψω review και όχι παρουσίαση.

    Όλοι εσείς εκεί έξω, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μου χρωστάτε μεγάλη χάρη!

    Σας έσωσα από την πιο θλιβερή εμπειρία σας κινηματογραφικά, από ένα ατελείωτο ...




    ...80λεπτο βαρεμάρας, κακογουστιάς, κακοτεχνίας κι ερασιτεχνισμού που δύσκολα θα συναντήσετε ποτέ.

    Φανταστείτε να έγραφα παρουσίαση και όχι κριτική και να υπήρχαν άνθρωποι που θα πείθονταν να του ρίξουν μια ματιά (ναι, πολλοί επιλέγουν ταινίες από το FilmBoy και είμαι σε θέση να το γνωρίζω αυτό).

    Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις low budget horror, ακόμα κι από ερασιτέχνες, ούτε με τους αστείους τίτλους, ούτε και με τα τραβηγμένα σενάρια, άλλωστε έχουμε ξαναπαρουσιάσει τέτοια φιλμ.

    Αλλά το Bonnie & Clyde vs Dracula του Timothy Friend δε βλέπεται ρε παιδιά! 


    Η Bonnie (Tiffany Shepis) και ο Clyde (Trent Haaga) ταξιδεύουν με το αυτοκίνητο της εποχής τους σκοτώνοντας και ληστεύοντας, μέχρι που φτάνουν σε ένα φιλικό σπίτι, στήνουν μια δουλειά εκεί που πάει στραβά και εκείνη πάει σε ένα διπλανό σπίτι για να ζητήσει βοήθεια.

    Κάπου αλλού, ένας παραμορφωμένος (και λίγα λέω) γιατρός έχει κλειδώσει με κάποιο τρόπο την αδερφή του μέσα στο σπίτι και φροντίζει να φέρνει γεύματα στον Δρακουλα που φιλοξενείται εκεί.

    Ούτε εκείνος βγαίνει από το σπίτι όμως, έτσι όλα αυτά είναι στα λόγια.

    Δράση δεν υπάρχει ούτε για αστείο, οι δυο αντίπαλοι του τίτλου συναντιούνται μόνο στη τελική αναμέτρηση (που είναι και η πρώτη), μουσική δεν υπάρχει, η σκηνοθεσία είναι ερασιτεχνική, η παραγωγή το ίδιο, ερμηνείες ...μην το συζητάτε, γενικά μια αστειότητα.

    Η μόνη στιγμή που αξίζει μια ματιά είναι η ολόσωμη (μπρος - πίσω) γυμνή σκηνή της Tiffany Shepis, την οποία συναντήσαμε σήμερα και στο trailer του The Frankenstein Syndrome στο καινούργιο επεισόδιο του Horror Trailer Park και η οποία είναι διάσημη Scream Queen στα horror DVD με αμέτρητες ταινίες στο βιογραφικό της και αρκετούς φαν.

    Μη το κουράζουμε.
    Το Bonnie & Clyde vs Dracula είναι ό,τι πιο ερασιτεχνικό έχω δει ποτέ μου.

    Είναι αυτό που λένε ...εμείς να μαζευτούμε, καλύτερα θα το κάνουμε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Review: Bonnie & Clyde vs Dracula Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top