F The Hobbit: The Desolation of Smaug trailer: Νέο 3λεπτο sneak peek - FilmBoy The Hobbit: The Desolation of Smaug trailer: Νέο 3λεπτο sneak peek - FilmBoy
  • Latest News

    The Hobbit: The Desolation of Smaug trailer: Νέο 3λεπτο sneak peek


    Λίγο παραπάνω από ένας μήνας απέμεινε για την πρεμιέρα του 2ου μέρους του prequel The Hobbit και η New Line δεν έχασε την ευκαιρία να μας προσφέρει ένα ακόμα γερό φιξάκι, με το καλύτερο, πιο χορταστικό και πιο επικό trailer που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

    Αυτή τη φορά και αφού κατάφεραν να περάσουν από τα Misty Mountains, ο Bilbo, ο Thorin και οι υπόλοιποι Νάνοι συνεχίζουν το ταξίδι προς την πορεία ανάκτησης του Βασιλείου του Erebor.

    Στη διαδρομή τους και πριν ρισκάρουν την είσοδο τους στο επικίνδυνο δάσος Mirkwood, θα πρέπει να ζητήσουν βοήθεια από έναν άγνωστο με πολλές δυνάμεις.

    Η ομάδα θα πρέπει να ολοκληρώσει το ταξίδι στο Lonely Mountain, ενώ ο Bilbo θα πρέπει να αναζητήσει την μυστική πόρτα που θα τους δώσει πρόσβαση στο θησαυρό του δράκου Smaug ...και όλα αυτά χωρίς τη βοήθεια του Gandalf ο οποίος έχει εξαφανιστεί για κάποιες μυστικές δουλειές προς τον νότο.

    Με κάθε νέο trailer που κυκλοφορούσε είχαμε την ευκαιρία να βλέπουμε όλο και περισσότερο υλικό που μάς έψηνε χειρότερα, με την υπόσχεση πως θα δούμε ένα σκοτεινότερο, επικότερο και πιο περιπετειώδες sequel, με περισσότερους χαρακτήρες και πρόσωπα που γνωρίζουμε από την τριλογία του Lord of The Rings.

    Θυμίζουμε πως επιστρέφουν οι Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, Cate Blanchett, Christopher Lee, Hugo Weaving και φυσικά ο Orlando Bloom ως Legolas, ενώ θα δούμε και τον Thranduil του Lee Pace, βασιλιά των ξωτικών και πατέρα του Legolas, τον Beorn (Mikael Persbrandt) που μπορεί να αλλάζει και να μεταμορφώνεται σε αρκούδα, την Tauriel έναν ολοκαίνουριο χαρακτήρα ειδικά δημιουργημένο για την ταινία (και ερωτικό ενδιαφέρον του Legolas).

    Hint πως στο νέο trailer δίνεται μεγαλύτερη έμφαση από ποτέ στον Bard The Bowman του Luke Evans, ένας χαρακτήρας που είχε πολύ μικρή συμμετοχή στο βιβλίο και εδώ του έχουν γράψει κανονικό ολοκληρωμένο ρόλο ενώ συνεχίζεται η σοφή κίνηση επίδειξης ελάχιστου footage από τον δράκο Smaug του Benedict Cumberbatch.


    Προσωπικά με κέρδισε απίστευτα το τελευταίο trailer που υπόσχεται μια ταινία περισσότερο συναρπαστική, επική και συναισθηματική από το An Unexpected Journey (σόρι Peter Jackson αλλά το τράβηξες υπερβολικά το βιβλίο και σκυλοβαρέθηκα στο πρώτο μέρος), ξυπνώντας για μια ακόμα φορά τις αναμνήσεις των γιορτών από τις προβολές της τριλογίας του Άρχοντα.

    Δείτε και σεις παρακάτω το επικό 3λεπτο sneak peek, αλλά και μερικά απίστευτα εξώφυλλα από το Empire, και αφήστε γνώμες.

    * Η κυκλοφορία στην Ελλάδα αναμένεται 12 Δεκεμβρίου, με το 3ο και τελευταίο μέρος There and Back Again να καταφτάνει 17 Δεκεμβρίου του 2014 (αντί της αρχικής για 17 Ιουλίου).


    Kostas Tsokos.


    The Hobbit: The Desolation of Smaug trailer #3 by FilmBoy-gr







    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Hobbit: The Desolation of Smaug trailer: Νέο 3λεπτο sneak peek Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top