F Οι χαρακτήρες του X-Men: First Class - Mystique - FilmBoy Οι χαρακτήρες του X-Men: First Class - Mystique - FilmBoy
  • Latest News

    Οι χαρακτήρες του X-Men: First Class - Mystique

    Γράφει ο Bustart.

    Συνεχίζουμε με ένα ακόμα character trailer του X-Men: First Class που επικεντρώνεται σε συγκεκριμένο χαρακτήρα, αυτή τη φορά στη Mystique (Jennifer Lawrence).

    Την προηγούμενη εβδομάδα να θυμίσουμε πως είδαμε τα πολύ καλά trailers για τους Banshee, Beast και Havok, τρεις δηλαδή από τους νεαρούς mutants που αποτελούν την 1η ομάδα X-Men που δημιούργησε ο καθηγητής Charles Xavier (James McAvoy) στο First Class.

    Το μέχρι τώρα κακό promotion του καινούργιου X-Men από την Fox και η διαφαινόμενη απομάκρυνση του First Class από την ιστορία των comics, που ήδη έχει κάνει σκεπτικούς τους fan των X-Men, ανάγκασαν την τελευταία να αναπροσαρμόσει τα σχέδια της, ξεκινώντας με τη δημιουργία των προαναφερόμενων trailer.

    Και από τα σχόλια που έχουν γίνει μέχρι τώρα, φαίνεται πως η Fox αρχίζει και κερδίζει το ενδιαφέρον του κόσμου για μια ταινία στην οποία έχει επενδύσει πολλά.

    Ας δούμε όμως ...



    ...και το καινούργιο trailer για την (νεαρή) Mystique, στο οποίο ο σκηνοθέτης Matthew Vaughn επικεντρώνεται περισσότερο στον χαρακτήρα της και λιγότερο στην ομορφιά της, όπως είχε γίνει στην 1η τριλογία με την (σχεδόν ...θεά) Rebecca Romijn.




    X-Men First Class - Mystique Trailer by FilmBoy-gr

    Η (προτεινόμενη για Oscar) νεαρή ηθοποιός, Jennifer Lawrence ενσαρκώνει έναν από τους τέσσερις (αν δε κάνω λάθος) χαρακτήρες, οι οποίοι εμφανίστηκαν και στην 1η τριλογία.

    Αμέσως αυτό δυσκολεύει το ρόλο της, καθώς οι fans έχουν ήδη συνδέσει στο μυαλό τους την κινηματογραφική εκδοχή της Mystique με την Rebecca Romijn, και αυτό δεν είναι κάτι που το ξεχνάς έτσι εύκολα!

    Έξυπνα λοιπόν ο Matthew Vaughn φαίνεται να επιλέγει στο να εμβαθύνει περισσότερο στο χαρακτήρα της Mystique, δείχνοντας μας πιθανότατα στο First Class, πώς από μια φοβισμένη νεαρή mutant εξελίσσεται στο δεξί χέρι του Magneto, απομακρύνοντας έτσι ακόμα περισσότερο το χαρακτήρα της Mystique (οπότε και την ερμηνεία της Lawrence) σε σχέση με αυτόν που μας παρουσιάστηκε στις πρώτες ταινίες.

    Η Lawrence από τη πλευρά της, αφού μας έδωσε τα διαπιστευτήρια της με το Winter’s Bone, δείχνει ότι το’χει, τουλάχιστον στο trailer, και πως μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτήν τον πιο σύνθετη εκδοχή της Mystique.

    Ποιος ξέρει, μπορεί στο τέλος και να μας δώσει μια ερμηνεία που θα δημιουργήσει έναν πολύ δυνατό χαρακτήρα για τα πιθανά sequels του First Class.

    Έχουμε ακόμα μερικές μέρες μέχρι την επίσημη πρεμιέρα του First Class, και αρκετά ακόμα να σας παρουσιάσουμε εδώ στο FilmBoy, ώστε να πάτε προετοιμασμένοι στη σκοτεινή αίθουσα που θα δείτε την ταινία!

    Βλέποντας αυτά τα trailer και τις σημαντικές διαφορές της ιστορίας που θα διαδραματιστεί στην ταινία σε σχέση με τα comics, το ερώτημα έρχεται εύκολα:

    Εσείς τι προτιμάτε;
    Μια δυνατή ταινία που θα εμβαθύνει στους χαρακτήρες και στο βαθύτερο νόημα της ιστορίας των X-Men με σημαντικές όμως διαφορές από τα comics;
    Ή θέλετε μια ταινία που θα μείνει πιστή στην ιστορία που ξέρουμε όλοι αλλά με μέτρια αποτελέσματα;

    Δωράκι δεν έχουμε, αλλά η γνώμη σας ενδιαφέρει!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι χαρακτήρες του X-Men: First Class - Mystique Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top