F Η νικήτρια του περσινού Sundance κομεντι Happythankyoumoreplease έχει trailer - FilmBoy Η νικήτρια του περσινού Sundance κομεντι Happythankyoumoreplease έχει trailer - FilmBoy
  • Latest News

    Η νικήτρια του περσινού Sundance κομεντι Happythankyoumoreplease έχει trailer

    Μια από τις πολλές ταινίες που προβλήθηκαν πέρυσι στο φεστιβάλ του Sundance ήταν το Happythankyoumoreplease (ή Happy Thank You More Please για όσους έχουμε τη κακή συνήθεια να χρειαζόμαστε κενά ανάμεσα στις λέξεις...)  σε σενάριο και σκηνοθεσία Josh Radnor.

    Τον Radnor τον ξέρανε όλοι στη βιομηχανία ως δημιουργό του τηλεοπτικού χιτ How I Met Your Mother αλλά όταν η ταινία του κέρδισε το βραβείο κοινού στο φεστιβάλ τον μάθανε και ως κινηματογραφιστή.

    Το Happythankyoumoreplease (ουφ!) είναι μια δραματική κομεντί με 6 Νεοϋορκέζους που αγαπάνε, χωρίζουν και γίνονται φίλοι - με άτακτη σειρά τα παραπάνω – και μόλις κυκλοφόρησε το 1ο trailer.

    Πρωταγωνιστεί η Malin Akerman (The Romantics, Couples Retreat, The Proposal αλλά εγώ τη θυμάμαι καλύτερα στο The Heartbreak Kid), η Kate Mara (με μικρό ρόλο στο Iron Man 2) και η Zoe Kazan (It’s Complicated).

    Η ταινία ήταν να προβληθεί το περασμένο καλοκαίρι, προφανώς αναβλήθηκε αλλά πλέον θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες το Μάρτιο.

    Πως σας φαίνεται;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η νικήτρια του περσινού Sundance κομεντι Happythankyoumoreplease έχει trailer Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top