F The Romantics - FilmBoy The Romantics - FilmBoy
  • Latest News

    The Romantics

    Το παράξενο με αυτό το ρομάντζο δεν είναι ότι θυμίζει στους παλιούς το St.Elmo’s Fire και άλλες μετά-κολλεγιακών σχέσεων ταινίες, αλλά το ότι δίνει την αίσθηση ότι γυρίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του 80.

    Σε αυτό σίγουρα βοηθάει το ότι το The Romantics γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην επαρχία της Νέας Υόρκης (North Fork), μια περιοχή που έχει κρατήσει τη γοητεία της υπαίθρου έστω κι αν βρίσκεται δυο βήματα από τη μεγαλούπολη του κόσμου.

    Για να αποφύγω να χαρακτηριστεί το ποστ ‘ταξιδιωτική οδηγία’ ή χειρότερα πρόλογος στο ‘Αγρότης Μόνος Ψάχνει’,  να μπω γρήγορα στα Χολιγουντιανά και να σας πω ότι η Liv Tyler πήρε αρχικά το ρόλο της πρωταγωνίστριας για να τον χάσει (κάτω από καταιγισμό φημών που λένε ότι η Liv ήταν πολύ χάλια στα preshoots και την έδιωξαν κακήν κακώς)  από τη Katie Holmes.

    Ο βετεράνος παραγωγός Galt Niederhoffen διασκευάζει και σκηνοθετεί το δικό του βιβλίο, σε μια ταινία που παρά το τσίγκλισμα της παρουσίας της Anna Paquin και της Katie Holmes, δεν ακούστηκε καθόλου ολόκληρο το χρόνο (μόνο το FilmBoy σας έδειξε ένα trailer) κι ας προβλήθηκε στο Sundance τον Γενάρη και τις Κάννες το Μάιο.

    Όσο για τη γλυκούλα Katie–σύζυγος Cruise–Holmes, από φέτος άρχισε να δουλεύει με ρυθμούς κανονικού ηθοποιού κι όχι χομπίστριας, αφού ...




    ...έκανε το The Extra Man, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου θρίλερ παραγωγής Guillermo del Toro, Don’t Be Afraid of the Dark (πάρτε μια γεύση εδώ) αλλά και μιας περιπέτειας στο πλευρό του Al Pacino και αυτή τη στιγμή γυρίζει τη νέα κωμωδία του Adam Sandler.

    Μια χαρά. 


    Στο The Romantics υποδύεται ίσως την χειρότερη παράνυφη στην ιστορία του κινηματογράφου, αφού έχει ένα παρελθόν με τον γαμπρό (Josh Duhamel) και η σπίθα ξαναφουντώνει.

    Άτυχη νύφη η Anna Paquin κι ας έχει έναν αδερφό (Elijah Wood) που κάνει ο,τι μπορεί για να τον προσέξει η φίλη της αλλά μάταια.

    Το στόρι επικεντρώνεται σε αυτή την ερωτική ιστορία με αφορμή τον γάμο του ζευγαριού και το reunion κάποιων κολλητών συμφοιτητών (Malin Akerman, Jeremy Strong, Adam Brody και Rebecca Lawrence).

    Μητέρα που επίσης προσπαθεί να σώσει τη κατάσταση, η Candice Bergen.

    Είπαμε ότι η ταινία δεν άρεσε γενικά (αλλιώς θα ακουγόταν κάτι γι’αυτή τόσους μήνες) γι’αυτό και η τύχη της στις αίθουσες ήταν καταδικασμένη:
    Άνοιγμα σε 2 κινηματογράφους στις 10 Σεπτεμβρίου και κλείσιμο 20 μέρες μετά σε 6 αίθουσες.

    Δε βαριέστε ...άλλωστε εμείς θα τη δούμε αλλιώς.

    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Romantics Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top