F Το 1ο επίσημο κανονικό trailer του Scream 4 - FilmBoy Το 1ο επίσημο κανονικό trailer του Scream 4 - FilmBoy
  • Latest News

    Το 1ο επίσημο κανονικό trailer του Scream 4

    Πριν κάνα δυο μέρες βγήκε ανεπίσημα στα ιντερνέτια το ολόκληρο trailer του Scream 4 αλλά γρήγορα αποσύρθηκε.

    Σήμερα είχαμε την επίσημη κυκλοφορία του κι ελπίζω να μην το μετανιώσουν πάλι και το αποσύρουν κι αυτό (το ίδιο πράγμα έγινε και με το teaser).

    Πάντως, το Scream 4 είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το τι σημαίνει κινηματογραφικό blog και το πόσο μεγάλη δουλειά γίνεται εδώ στο FilmBoy.

    Τον Νοέμβριο του 2009 διαβάσατε εδώ την είδηση ότι ο Wes Craven μπορεί να επιστρέψει για το Scream 4, το Φεβρουάριο του 2010 τη φήμη ότι τα γυρίσματα ξεκινάμε τον Μάιο, με τον Wes Craven να το διαψεύδει εν μέρη λέγοντας ότι ακόμα συζητάει.

    Ένα μήνα μετά ήρθε η επίσημη ανακοίνωση ότι όλα συμφωνήθηκαν και ότι σε λίγο ξεκινάνε τα γυρίσματα ενώ στα τέλη Απριλίου βγάλαμε το 1ο poster μαζί με κάποιες πληροφορίες από το σενάριο!

    Στα τέλη Μαΐου διαβάσατε εδώ για την ολοκλήρωση του cast με τις Emma Roberts Hayden Panettiere και και το καλοκαίρι είδατε κάποιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα!

    Τέλος, τον Οκτώβριο είδατε πρώτοι εσείς, οι αναγνώστες του FilmBoy το 1ο teaser trailer της ταινίας όπως διέρρευσε από κινητό στα Spike TV Scream Awards για να έρθει 2 μέρες μετά το επίσημο teaser.

    Αν έχετε δει πιο ολοκληρωμένη κάλυψη ταινίας σε ελληνικό χώρο, τότε το FilmBoy δεν είναι με διαφορά το καλύτερο κινηματογραφικό blog!

    Περιαυτολογώ πάλι ...
    Δείτε το επίσημο trailer του Scream 4 και ...ξέρετε. 




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το 1ο επίσημο κανονικό trailer του Scream 4 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top