F HAYDEN PANETTIERE & EMMA ROBERTS ΣΤΟ CAST ΤΟΥ SCREAM 4 - FilmBoy HAYDEN PANETTIERE & EMMA ROBERTS ΣΤΟ CAST ΤΟΥ SCREAM 4 - FilmBoy
  • Latest News

    HAYDEN PANETTIERE & EMMA ROBERTS ΣΤΟ CAST ΤΟΥ SCREAM 4

    Ένας πραγματικός χαμός γίνεται με το καινούργιο cast του Scream 4, καθώς εδώ και 2 βδομάδες έχει περάσει σε επίπεδο φημών όλο το Hollywood από παρτενέρ της Neve Campbell. 

    Παρακολουθώ όλες αυτές τις ήμερες τη παρέλαση ονομάτων και επειδή έμαθα πια, προτίμησα να σας ενημερώνω μόνο για τις επίσημες ανακοινώσεις και όχι για κάθε όνομα που θα ακούγεται ή περνάει από audition. 

    Η Emma Roberts (ίσως τη προσέξατε στο Valentine’s Day, αν όχι σίγουρα θα τη προσέξουμε στο Twelve του Joel Schumacher) ήταν η πρώτη που ανακοινώθηκε ότι θα πάρει μέρος στο 1ο κομμάτι της νέας τριλογίας του Wes Craven, και χθες σειρά είχαν άλλα δυο ονόματα. 

    Η Hayden Panettiere (I Love You Beth Cooper) και ο Rory Culcin (ναι, ο αδελφός του Μόνος Στο Σπίτι) θα παίξουν επίσης στο Scream 4 που θα αρχίσει γυρίσματα στα τέλη Ιούνη και θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2011. 

    Περιμένω να δω αν το όνομα της Ashley Greene που έπαιζε εντονότατα τις προηγούμενες ημέρες, θα συνεχίσει να απασχολεί ή το cast ολοκληρώθηκε. 

    Φυσικά και έχω από κοντά το Scream 4 και ο,τι συμβαίνει θα το μαθαίνετε πρώτοι.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: HAYDEN PANETTIERE & EMMA ROBERTS ΣΤΟ CAST ΤΟΥ SCREAM 4 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top