F Και επίσημα το πρώτο teaser trailer του Scream 4 - FilmBoy Και επίσημα το πρώτο teaser trailer του Scream 4 - FilmBoy
  • Latest News

    Και επίσημα το πρώτο teaser trailer του Scream 4

    Δεν χρειάστηκε να περιμένουμε ούτε δύο ημέρες για να δούμε το καθαρό trailer του Scream 4 μετά τη διαρροή που σας προλάβαμε μόλις προχθες από τα ...θεωρεία των Spike TV Scream Awards.

    Μεχρι χθες υπήρχε μια σύγχυση αφού δεν κυκλοφόρησε επίσημα από το studio με αποτέλεσμα να αποσύρεται συνέχεια από το YouTube, αλλά τελικά χθες βράδυ βγήκε με κάθε επισημότητα στο yahoo.movies.

    Στο ζουμί τώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε τα Scream τη δεκαετία των 90’s γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να πιάσουν ξανά τη μαγεία των πρώτων αλλά σίγουρα μια νοσταλγία θα μας πιάσει.

    Ειδικά βλέποντας τη Neve Campbell να μιλάει στο τηλέφωνο – ‘Hello Sidney!’ – και την επιστροφή της Courtney Cox και του David Arquette θα σας πιάσει ένα deja-vu, δε μπορεί.

    Ενδιαφέρουν έχουν και οι προσθήκες της Emma Roberts (που ήταν 5 χρονών όταν έβγαινε το πρώτο), της Hayden Panettiere (εκείνη ήταν 7) και της Kristen Bell μεταξύ των άλλων.

    Να μην ξεχάσω και τον Rory Culkin ο οποίος είναι αυτός που εξηγεί τους κανόνες των horror movies στη ταινία (New Decade, New Rules), κάτι που ήταν ένα διασκεδαστικότατο κομμάτι σε όλα τα Scream (‘...and virgins can die.’)

    Αυτό είναι ένα teaser trailer γνωριμίας και μέχρι τον Απρίλιο του 2011 θα βγουν κι αλλά trailer πιο κατατοπιστικά.

    Αφήστε τις πρώτες σας εντυπώσεις.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Και επίσημα το πρώτο teaser trailer του Scream 4 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top