F Bradley Cooper και Ryan Reynolds μαζί σε cop comedy - FilmBoy Bradley Cooper και Ryan Reynolds μαζί σε cop comedy - FilmBoy
  • Latest News

    Bradley Cooper και Ryan Reynolds μαζί σε cop comedy

    Ίσως να υπάρχουν ελπίδες για τις μπάτσο-κωμωδίες όπως το Lethal Weapon να κάνουν ένα καλό comeback στο Hollywood και σε αυτό βοήθησαν πολύ το Cop Out και πρόσφατα το The Other Guys. 

    Έχουμε νέα για άλλη μια τέτοια πιθανή R-rated action comedy και μάλιστα με δυο μεγάλα ονόματα στους πρώτους ρόλους, τον Ryan Reynolds και τον Bradley Cooper. 

    Και οι δυο είναι γνωστοί για τους κωμικούς τους ρόλους (The Proposal και Hangover) αλλά έχουν παίξει επίσης σε κάμποσα action (X-Men Origins: Wolverine και The A-Team), οπότε γιατί όχι; 

    Η ταινία προς το παρόν λέγεται Blowback, βασίζεται σε σενάριο του Sheldon Turner (Up In The Air) και στην αρχή ήταν να πρωταγωνιστήσει ο Dwayne Johnson αλλά, ευτυχώς, όχι πια. 

    Το στόρι έχει ένα ενδιαφέρον, καθώς οι δυο τους θα παίξουν δυο αστυνομικούς του San Francisco των οποίων οι πατεράδες ήταν παλιά συνεργάτες και που αναγκάζονται να ξαναμπούν στη δράση για να σώσουν τα παιδιά τους. 

    Όπως το καταλαβαίνω εγώ, κάτι σαν οι Reynolds/Cooper να ανταγωνίζονται ας πούμε τους Jack Nickolson/Morgan Freeman. 

    Ναι, έχει ένα ενδιαφέρον, δεν έχει; 
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bradley Cooper και Ryan Reynolds μαζί σε cop comedy Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top