F THE HANGOVER - FilmBoy THE HANGOVER - FilmBoy
  • Latest News

    THE HANGOVER

    **********   8/10

    Με τη πρώτη ματιά το The Hangover φαίνεται σαν μια ελαφριά σεξοκωμωδια όπου τα αγόρια ξεσαλωνουν με φόντο χορεύτριες, ποτά και ...σιλικόνη, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι.

    Αντιθέτως, είναι μια πανέξυπνη κωμωδία, με αποθεωτικές κριτικές και με εξαιρετικό word-of-mouth από τους θεατές και γι’αυτό το λόγο έκανε την έκπληξη αυτό το καλοκαίρι και είναι για δεύτερη εβδομάδα στη κορυφή του box office στην Αμερική με 35 εκατομμύρια δολάρια στο τριήμερο, και αφού άνοιξε, πάλι στη πρώτη θέση, το τριήμερο 5-7 Ιουνίου με 45.

    Έκπληξη που γίνεται μεγαλύτερη αν σκεφτείς ότι το σενάριο είναι από τους ίδιους που γράψανε το Girls Of Girlfriends Past και το άθλιο Four Christmases (Jon Lucas και Scott Moore), και ότι η σκηνοθεσία είναι του σεναριογράφου του Borat (Todd Phillips).

    Ένας γαμπρός (Justin Bartha) που σε δυο μέρες παντρεύεται μια κούκλα και πλούσια, κάνει με άλλους τρεις φίλους του ένα bachelor party σε σουίτα στο Λας Βεγκας.
    Την άλλη μέρα όταν οι φίλοι ξυπνάνε βρίσκουν μια ‘βομβαρδισμένη’ σουίτα, μια τίγρη να σουλατσάρει στο σαλόνι, ένα μωρό να κλαίει και...πουθενά το γαμπρό! Όσο προσπαθούν να θυμηθούν τι είχε συμβεί στη σουίτα, τόσο μπλέκουν περισσότερο.

    Στους ρόλους των τριών φίλων είναι ο Bradley Cooper, που τον βλέπουμε για 4η φορά σε ένα χρόνο μετά τα Midnight Meat Train, Yes Man και Hes Just Not That Into You , o Zach(arias) Galifianakis, ένας ελληνικής καταγωγής stand-up comedy performer που αρέσκεται να κάνει περιοδείες και όχι ταινίες, και ο Ed Helms, άλλος ένας ηθοποιός από το σήριαλ The Office.

    Η Warner πάντως έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένη.
    Τα γυρίσματα κράτησαν μόλις 15 ημέρες(!) ελαχιστοποιώντας τυχόν έξτρα έξοδα.   
    Το sequel είχε αποφασιστεί πριν βγει η ταινία στις αίθουσες, άρα το ρίσκο φαίνεται να πετυχαίνει.  
    Ακόμα κι ένα πολυτελές αυτοκίνητο Mercedes που κλάπηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στο σετ των γυρισμάτων, βρέθηκε από τους ίδιους τους συντελεστές όταν, τραβώντας κάποια πλάνα στη κίνηση των δρόμων, εντόπισαν τυχαία τη κλεμμένη Mercedes, έδωσαν το video στην αστυνομία η οποία έκανε τη δουλειά της. 

    Την ίδια καλή τύχη εισπρακτικά αναμένεται να έχει και στην Ελλάδα στις 16 Ιουλίου από τη Village, με μοναδικό αντίπαλο τη ζέστη και τις διακοπές μας. 

    Update: Με 250 εκατομυρια δολαρια εισπραξεις ως τωρα και ξεπερνωντας ευκολα κατι μαγους και κατι σκιουρους που στοιχισαν υπερδιπλασια χρηματα απο αυτο, ειναι δυσκολο να χασει το τιτλο της πιο προσοδοφορας ταινιας της χρονιας. 
    Σε αποσταση αναπνοης απο τη 3η θεση στο box office συνολικα για το 2009, η κωμωδια επιστρεφει για τα καλα, καθολου επιτηδευμενα και χωρις κανεις να το περιμενει. 

    Ολα τα λεφτα το σεναριο και ο Zach Galifianakis που δινει μια αλλη διασταση στον ορο 'ανωμαλος'! Πολυ θα ηθελα να εβαζα κανα αστερακι παραπανω...ισως με ενα διαφορετικο φιναλε.

    Ειμαι περιεργος...στο sequel ποιος θα παντρευτει; Πες μου αυτον που θελω ν'ακουσω... Ζαχαρία;    



    Δείτε το trailer.  
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: THE HANGOVER Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top