F Tick, Tick... Boom! trailer: Ο Andrew Garfield είναι ο συνθέτης του Rent στο κινηματογραφικό ντεμπούτο του Lin-Manuel Miranda! - FilmBoy Tick, Tick... Boom! trailer: Ο Andrew Garfield είναι ο συνθέτης του Rent στο κινηματογραφικό ντεμπούτο του Lin-Manuel Miranda! - FilmBoy
  • Latest News

    Tick, Tick... Boom! trailer: Ο Andrew Garfield είναι ο συνθέτης του Rent στο κινηματογραφικό ντεμπούτο του Lin-Manuel Miranda!


    Μπορεί να είχαμε την ευκαιρία να δούμε μαγνητοσκοπημένη τη μεγάλη του επιτυχία Hamilton, όμως αυτή δεν ήταν παρά μια θεατρική παράσταση. Για τους αποκλειστικά σινεφίλ, ο Lin-Manuel Miranda δεν είναι ακόμα μεγάλο όνομα, μιας και οι συμμετοχές του περιορίζονται σε κάποιους λίγους δεύτερους ρόλους και στα τραγούδια που έγραψε για animated ταινίες της Disney.

    Αυτό σύντομα (ίσως) αλλάξει, με τον Πορτορικανικο-Μεξικανικής καταγωγής Νεοϋορκέζο δημιουργό να κάνει το κινηματογραφικό του δημιουργικό ντεμπούτο με... τι άλλο, ένα μιούζικαλ, το Tick, Tick... Boom!

    Το Tick, Tick... Boom! είναι ένα αυτοβιογραφικό μιούζικαλ που έγραψε ο Jonathan Larson στην αρχή της καριέρας του, πριν έρθει η μεγάλη επιτυχία του Rent, και το οποίο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει λόγω του πρόωρου θανάτου του. Το έργο ολοκληρώθηκε από τον David Auburn και έκανε πρεμιέρα στο Broadway το 2001 με μεγάλη επιτυχία.

    Το σενάριο της κινηματογραφικής εκδοχής του ανέλαβε να γράψει ο Steven Levenson (Dear Evan Hansen) και στη καρέκλα του σκηνοθέτη κάθισε ο Lin-Manuel Miranda.

    Πρωταγωνιστούν οι Andrew Garfield (Breathe), Alexandra Shipp (Dark Phoenix), Robin de Jesús (The Boys in the Band), Joshua Henry (Renegades), Michaela Jaé Rodriguez (Pose), Bradley Whitford (The Call of the Wild), Tariq Trotter, Judith Light (American Crime Story) και Vanessa Hudgens (Polar).

    To Tick, Tick... Boom! θα έχει μια μικρή διανομή στις 12 Νοεμβρίου και μια βδομάδα αργότερα θα γίνει διαθέσημο παγκοσμίως μέσα από το Netflix.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Tick, Tick... Boom! trailer: Ο Andrew Garfield είναι ο συνθέτης του Rent στο κινηματογραφικό ντεμπούτο του Lin-Manuel Miranda! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top