F Call of the Wild trailer: Ο Harrison Ford και ο ψηφιακός του σκύλος στη νέα διασκευή του κλασσικού μυθιστορήματος - FilmBoy Call of the Wild trailer: Ο Harrison Ford και ο ψηφιακός του σκύλος στη νέα διασκευή του κλασσικού μυθιστορήματος - FilmBoy
  • Latest News

    Call of the Wild trailer: Ο Harrison Ford και ο ψηφιακός του σκύλος στη νέα διασκευή του κλασσικού μυθιστορήματος


    Μετά τους Clark Gable, Charlton Heston και Rutger Hauer, ο Harisson Ford πρωταγωνιστεί στη νέα διασκευή του κλασσικού μυθιστορήματος Call of the Wild της Fox.

    Το στόρι, απ' όσο μπορούμε να δούμε παραμένει πάνω-κάτω χωρίς μεγάλες αλλαγές, με τον Buck ένα εξημερωμένο σκυλί διασταύρωσης Αγ. Βερνάρδου και Σκωτσέζικο Κόλεϊ, απάγεται από τον ιδιοκτήτη του και οδηγείται στην Αλάσκα για να τραβάει τα έλκηθρα των κυνηγών χρυσού τη περίοδο του μεγάλου πυρετού του Klondike.

    Τη διασκευή του σεναρίου έγραψε ο Michael Green (Murder on the Orient Express) και τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Chris Sanders που εδώ κάνει το live-action ντεμπούτο του μετά τα How to Train Your Dragon και The Croods.

    Εδώ εντοπίζεται και η μεγάλη ιδιαιτερότητα της ταινίας όμως, μιας και το νέο Call of the Wild δεν είναι απόλυτα live-action με τον Buck να είναι πλήρως cgi κάτι που, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, καταστρέφει τελείως τις εντυπώσεις.

    Πρωταγωνιστούν οι Harrison Ford (Blade Runner 2049), Dan Stevens (Apostle), Omar Sy (Inferno), Karen Gillan (Jumanji: Welcome to the Jungle) και Bradley Whitford (Godzilla: King of the Monsters).

    Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στα τέλη Φεβρουαρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Call of the Wild trailer: Ο Harrison Ford και ο ψηφιακός του σκύλος στη νέα διασκευή του κλασσικού μυθιστορήματος Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top