F Hawkeye trailer: Ο Jeremy Renner δίνει τη σκυτάλη του τοξοβόλου ήρωα στην Hailee Steinfeld, στη νέα σειρά του MCU - FilmBoy Hawkeye trailer: Ο Jeremy Renner δίνει τη σκυτάλη του τοξοβόλου ήρωα στην Hailee Steinfeld, στη νέα σειρά του MCU - FilmBoy
  • Latest News

    Hawkeye trailer: Ο Jeremy Renner δίνει τη σκυτάλη του τοξοβόλου ήρωα στην Hailee Steinfeld, στη νέα σειρά του MCU


    Αντίθετα με τις αντίστοιχες που είδαμε προ ολίγων ετών στο Netflix, θα ήταν ψέματα αν έλεγα πως κάποια από τις τρεις μέχρι στιγμής live-action συνεργασίες της Marvel με το Disney+ πραγματικά ενθουσίασε. Ωστόσο δεν χάνουμε την ελπίδα μας, με το Hawkeye να παίρνει τη σκυτάλη.

    Η σειρά πιάνει το νήμα λίγο μετά τα γεγονότα του Endgame με τον Clint Barton να έρχεται αντιμέτωπος με τους εχθρούς που δημιούργησε κατά τη "καριέρας" του ως Ronin. Ο χρόνος πιέζει μιας και το μόνο που θέλει είναι να επιστρέψει στην οικογένειά του για τα Χριστούγεννα, με τη νεαρή τοξοβόλο Kate Bishop να μοιάζει πως είναι η μοναδική βοηθός του.

    Η σειρά φημολογείται πως θα λειτουργήσει ως μετάβαση με τον Clint να δίνει τη δάδα του ήρωα στην Kate, η οποία πιθανώς να τον αντικαταστήσει στη παρέα των νέων Avengers.

    Δημιουργός του Hawkeye είναι ο Jonathan Igla (μέλος της σεναριογραφικής ομάδας του Mad Men), με τον Jeremy Renner προφανώς να επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο (για τελευταία φορά;), έχοντας δίλα του τους Hailee Steinfeld (Dickinson), Vera Farmiga (Bates Motel), Francis Fee (Boys from County Hell), Tony Dalton (Better Call Saul), Zahn McClarnon (Westworld), Brian d'Arcy James (13 Reasons Why) και Alaqua Cox, ενώ την εμφάνισή της θα κάνει και η Florence Pugh ως νέα Black Widow.

    Η σειρά θα έχει διάρκεια 6 επεισοδίων, με τους Bert & Bertie (Troop Zero) και Rhys Thomas (Staten Island Summer) να μοιράζονται τα σκηνοθετικά καθήκοντα.

    Κρίνοντας από το trailer, το Hawkeye μοιάζει με την πιο fun σειρά της Marvel που έχουμε δει μέχρι στιγμής, με τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα να το (υπερ)τονίζει.

    Οι απορίες μας δεν θα αργήσουν να λυθούν, με τη σειρά να κάνει πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hawkeye trailer: Ο Jeremy Renner δίνει τη σκυτάλη του τοξοβόλου ήρωα στην Hailee Steinfeld, στη νέα σειρά του MCU Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top