F Better Call Saul trailer: Το πρώτο extended trailer της 1ης σεζόν - FilmBoy Better Call Saul trailer: Το πρώτο extended trailer της 1ης σεζόν - FilmBoy
  • Latest News

    Better Call Saul trailer: Το πρώτο extended trailer της 1ης σεζόν


    Είχαμε δει πολλά για το Better Call Saul αλλά κανένα απο τα teaser δεν μας έδινε ξεκάθαρη εικόνα για το πως θα είναι τελικά η σειρά. 

    Τώρα όμως έχουμε το πρώτο trailer και με χαρά βλέπω ότι ο Gilligan δεν θέλει απλώς να χτίσει πάνω στην επιτυχία του Breaking Bad αλλά να δημιουργήσει κάτι πραγματικά ενδιαφέρον.

    Ο Bob Odenkirk επιστρέφει στον ρόλο του Saul Goodman και μας δείχνει πόσο δύσκολο είναι να πετύχεις στον κόσμο των δικηγόρων, των μεγαλοεγκληματιών αλλά και των δικηγορικών εταιριών.

    Ο Goodman ξέρει πως για να κάνει όνομα και να βγάλει χοντρό χρήμα πρέπει να ασχοληθεί με τα μεγάλα ψάρια που είναι στις φυλακές ή κινδυνεύουν να πάνε και για να ο πετύχει αυτό χρησιμοποιεί την γλοιώδης προσωπικότητα του που τόσο αγαπήσαμε στο Breaking Bad.

    Το trailer μας δίνει την αίσθηση οτι η σειρά θα έχει τον fun χαρακτήρα που περίμενα αλλά με τις δόσεις σκληρότητας που συνηθίσαμε απο τον προκάτοχο του. 


    Ο Jonathan Banks εμφανίζεται σον ρόλο του Mike αλλά στην πρώτη season δεν θα δούμε καθόλου WalterWhite ή Jesse, πράγμα που δεν σημαίνει οτι δεν θα εμφανιστούν στο μέλλον...

    Το Better Call Saul κάνει πρεμιέρα με δύο επεισόδια στις 8-9 Φεβρουαρίου. 


    Τάσος Σαμπάρ.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Better Call Saul trailer: Το πρώτο extended trailer της 1ης σεζόν Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top