F Hotel Transylvania: Transformania trailer: Τα τέρατα γίνονται άνθρωποι και οι άνθρωποι τέρατα, στη 4η ταινία του επιτυχημένου animation franchise - FilmBoy Hotel Transylvania: Transformania trailer: Τα τέρατα γίνονται άνθρωποι και οι άνθρωποι τέρατα, στη 4η ταινία του επιτυχημένου animation franchise - FilmBoy
  • Latest News

    Hotel Transylvania: Transformania trailer: Τα τέρατα γίνονται άνθρωποι και οι άνθρωποι τέρατα, στη 4η ταινία του επιτυχημένου animation franchise


    Από τη δεύτερη κιόλας ταινία, ο Genndy Tartakovsky είχε εκφρασει την επιθυμία να παραδώσει τα ηνία της σειράς ώστε να επικεντρωθεί στα άλλα του projects. 
    Η Sony τον έπεισαν να επιστρέψει για το Summer Vacation, το οποίο όχι μόνο ανέβασε ακόμα περισσότερο τα έσοδα στο box office αλλά πήρε και τις καλύτερες κριτικές. ήταν φυσικό λοιπόν να ανακοινωθεί σχεδόν άμεσα και η 4η ταινία, με τον δημιουργό της ωστόσο αυτή τη φορά να περιορίζει τις αρμοδιότητές του στη σεναριογραφία. 
    Και εγένετο Hotel Transylvania: Transformania.

    Όταν η μυστηριώδης εφεύρεση του Βαν Χέλσινγκ, η «Ακτίνα Τερατοποίησης» αρχίζει να μη λειτουργεί καλά, ο Ντρακ και οι φίλοι του ξαφνικά μεταμορφώνονται σε ανθρώπους, ενώ ο Τζόνι μεταμορφώνεται σε τέρας! 
    Ενώ βρίσκονται εγκλωβισμένοι μέσα σε ξένα σώματα, ο Ντρακ, χωρίς να διαθέτει πια καμία από τις δυνάμεις που είχε και ο έξω καρδιά Τζόνι ξετρελαμένος με τη νέα τερατοζωή του, πρέπει να συνεργαστούν και να διανύσουν τον κόσμο όλο να βρουν θεραπεία προτού να είναι πολύ αργά και ιδίως προτού τρελαθούν οι ίδιοι και τρελάνουν ο ένας τον άλλον. 
    Με τη βοήθεια της Μέϊβις και τη ξεκαρδιστική ανθρώπινη παρέα του Ντρακ, ξεκινάνε έναν μαραθώνιο αγώνα προκειμένου να βρουν τρόπο να επανέλθει καθένας στο δικό του σώμα προτού η αλλαγή γίνει μόνιμη.

    Τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Derek Drymon & Jennifer Kluska (Monster Pets) με τους Selena Gomez, Andy Samberg, Steve Buscemi, Keegan-Michael Key, David Spade, Fran Drescher, Molly Shannon, Kathryn Hahn, Jim Gaffigan να επιστρέφουν στο voice cast, με δύο όμως αξιοπρόσεκτες αλλαγές, με τους Adam Sandler και Kevin James να αντικαθίστανται από τους Brian Hull και Brad Abrell αντίστοιχα που προφανώς επιλέχτηκαν ως μιμητές των φωνών των προκατόχων τους και όχι για το όνομά τους!

    Το Hotel Transylvania: Transformania θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στα τέλη Ιουλίου, ενώ στην Ελλάδα θα έρθει με μικρή καθυστέρηση στις αρχές Σεπτεμβρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hotel Transylvania: Transformania trailer: Τα τέρατα γίνονται άνθρωποι και οι άνθρωποι τέρατα, στη 4η ταινία του επιτυχημένου animation franchise Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top