F Petite Maman trailer: Η Céline Sciamma αφήνει τις ερωτικές ανησυχίες και πιάνει τις παιδικές φιλίες - FilmBoy Petite Maman trailer: Η Céline Sciamma αφήνει τις ερωτικές ανησυχίες και πιάνει τις παιδικές φιλίες - FilmBoy
  • Latest News

    Petite Maman trailer: Η Céline Sciamma αφήνει τις ερωτικές ανησυχίες και πιάνει τις παιδικές φιλίες


    Σε όλη της την καριέρα, η εξερεύνηση της σεξουαλικότητας, κυρίως σε νεαρές ηλικίες είχε πάντα, αν όχι κεντρικό, τουλάχιστον περιφερειακό ρόλο. 
    Δύο χρόνια μετά την πιο ερωτική της ταινία, το Portrait of a Lady on Fire, η Céline Sciamma φαίνεται πως αλλάζει ρότα και καταπιάνεται με μία, τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως "παιδική" ταινία, το Petit Maman.

    Η ιστορία μας συστήνει την 8χρονη Nelly, ένα κορίτσι που μόλις έχασε την πολυαγαπημένη της γιαγιά και μαζί με την οικογένειά της, πηγαίνουν στο σπίτι της για να το καθαρίσουν. 
    Καθώς εξερευνά τους γύρω χώρους, γνωρίζει ένα συνομήλικο κορίτσι και μαζί ξεκινούν να φτιάχνουν ένα δεντρόσπιτο, το δεντρόσπιτο που έπαιζε η μητέρα της όταν ήταν παιδί.

    Το Petit Maman έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ Βερολίνου όπου πήρε πολύ καλές κριτικές και μέσα στο καλοκαίρι θα προβληθεί στους ευρωπαϊκούς κινηματογράφους. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Petite Maman trailer: Η Céline Sciamma αφήνει τις ερωτικές ανησυχίες και πιάνει τις παιδικές φιλίες Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top