F Hotel Transylvania 3: Summer Vacation trailer: Ο Δρακ αφήνει το ξενοδοχείο, πάει κρουαζιέρα και ερωτεύεται! - FilmBoy Hotel Transylvania 3: Summer Vacation trailer: Ο Δρακ αφήνει το ξενοδοχείο, πάει κρουαζιέρα και ερωτεύεται! - FilmBoy
  • Latest News

    Hotel Transylvania 3: Summer Vacation trailer: Ο Δρακ αφήνει το ξενοδοχείο, πάει κρουαζιέρα και ερωτεύεται!


    Μπορεί να έχει έναν κολοσσό από πίσω της, όμως η Sony Pictures Animation δείχνει να μη μπορεί να βρει το δρόμο της, με τις ταινίες της να εκτελούν πολύ χαμηλές πτήσεις με αποκορύφωμα το πρόσφατο The Emoji Movie που έχει χαρακτηριστεί μία από τις χειρότερες ταινίες όλων των εποχών …και όχι μόνο μεταξύ των animation.

    Ενώ περιμένουμε το Into the Spider-Verse για να δούμε αν θα καταφέρει το μεγάλο μπαμ, η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα το trailer του Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, της τρίτης ταινίας ενός franchise που υπό διαφορετικές συνθήκες θα είχε ήδη ολοκληρωθεί αλλά είπαμε, στην αναβροχιά καλό είναι και το χαλάζι.

    Έξι χρόνια μετά τη προηγούμενη ταινία, ο Κόμης Δράκουλας, με προτροπή της κόρης του Mavis, παίρνει όλη την οικογένειά του και πάνε για διακοπές με το πολυτελές τερατο-κρουαζιερόπλοιο. 
    Εκεί ο Δράκουλας γνωρίζει την μυστηριώδη Erica, καπετάνιο του πλοίου την οποία και ερωτεύεται, όμως αυτό που δε γνωρίζει είναι ότι η Erica είναι δισέγγονη του Abraham Van Helsing!

    Στα θετικά του φιλμ είναι η επιστροφή του Genndy Tartakovsky στο σενάριο και τη σκηνοθεσία, παρότι αρχικά είχε αποχωρήσει. 
    Όλο το τσούρμο που δανείζει τις φωνές τους στα τερατάκια επιστρέφει, με τους Kathryn Hahn και Jim Gaffigan να προστίθενται σε αυτούς.
    Το Hotel Transylvania 3: Summer Vacation θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουλίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hotel Transylvania 3: Summer Vacation trailer: Ο Δρακ αφήνει το ξενοδοχείο, πάει κρουαζιέρα και ερωτεύεται! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top