F Ο Rob Zombie ανακοίνωσε πως ετοιμάζει νεα ταινία Munsters! - FilmBoy Ο Rob Zombie ανακοίνωσε πως ετοιμάζει νεα ταινία Munsters! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Rob Zombie ανακοίνωσε πως ετοιμάζει νεα ταινία Munsters!


    Μπορεί η Addams Family να ανανέωσε το ραντεβού της με την pop κουλτούρα χάρη στη διλογία ταινιών του Barry Sonnenfeld, όμως τα τερατο-ξαδερφάκια τους και άμεσοι ανταγωνιστές τους στην αμερικάνικη τηλεόραση των 60's, οι Munsters κάπου χάθηκαν στην ιστορία.

    Πριν περίπου μια δεκαετία φτάσαμε ένα βήμα από την "ανάσταση" τους όταν ο μέγας Bryan Fuller έφερε στο CBS μια re-imagined σειρά με τίτλο Mockingbird Lane, όμως δυστυχώς το κανάλι δεν έδωσε ποτέ το πράσινο φως. 
    Πριν τέσσερα χρόνια, έγινε γνωστό πως ο διάσημος tv host και κωμικός Seth Meyers ετοίμαζε τη δική του νέα εκδοχή, όμως ούτε αυτό το project φαίνεται να προχώρησε.

    Αυτή τη φορά όμως φαίνεται πως το νερό έχει μπει στο αυλάκι. 
    Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο σκηνοθέτης, ο Rob Zombie (3 From Hell) πήρε το πράσινο φως από την Universal για μια νέα ταινία Munsters, κάτι που κυνηγούσε εδώ και 20 χρόνια, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

    Περισσότερες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές, εκτός του ότι τη παραγωγή θα αναλάβει η θυγατρική 1440 Productions, κάτι που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σημαίνει πως η ταινία θα καταλήξει απευθείας στο Peacock και όχι στους κινηματογράφους.

    Δεν μπορώ να πω ότι έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στον Zombie, μάλλον το αντίθετο, αλλά ας είμαστε αισιόδοξοι...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Rob Zombie ανακοίνωσε πως ετοιμάζει νεα ταινία Munsters! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top