F Gunpowder Milkshake trailer: Σφαίρες, κλωτσιές και καυτές εκτελέστριες στη νέα ταινία δράσης από τον σκηνοθέτη του Big Bad Wolves - FilmBoy Gunpowder Milkshake trailer: Σφαίρες, κλωτσιές και καυτές εκτελέστριες στη νέα ταινία δράσης από τον σκηνοθέτη του Big Bad Wolves - FilmBoy
  • Latest News

    Gunpowder Milkshake trailer: Σφαίρες, κλωτσιές και καυτές εκτελέστριες στη νέα ταινία δράσης από τον σκηνοθέτη του Big Bad Wolves


    Πριν 8 περίπου χρόνια, οι Ισραηλινοί Aharon Keshales & Navot Papushado μας έδωσαν το ιδιαιτέρως ενδιαφέρον Big Bad Wolves και έκτοτε τα ονόματά τους "έπαιξαν" για πολλά χολυγουντιανά projects. 
    Κάτι φαίνεται πως στο ντουέτο δεν λειτούργησε και οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους, με τον Papushado να παρουσιάζει τη πρώτη του σόλο ταινία, την περιπέτεια δράσης Gunpowder Milkshake.

    Η Sam ήταν μόλις 12 ετών όταν η μητέρα της, Scarlet, μια ελίτ δολοφόνος, αναγκάστηκε να την εγκαταλείψει. 
    Το κορίτσι μεγάλωσε μέσα στις τάξεις της The Firm, της "εταιρίας" δολοφόνων στην οποία άνηκε και η μητέρα της, και όπως ήταν φυσιολογικό, ακολούθησε τα βήματά της. 
    15 χρόνια μετά, μια αποστολή πάει στραβά και η Sam προδίδει τους "εργοδότες" της για να σώσει τη ζωή ενός 8χρονου κοριτσιού. 
    Κυνηγημένη, μόνη της λύση είναι να βρει και να ζητήσει τη βοήθεια από τη μητέρα της και τις συνεργάτιδές της ώστε να καταστρέψουν την Firm μια και καλή...

    Πρωταγωνιστούν οι Karen Gillan (Jumanji: The Next Level), Lena Headey (Fighting with My Family), Carla Gugino (Gerald's Game), Angela Bassett (Black Panther), Michelle Yeoh (Boss Level) και ο Paul Giamatti (San Andreas).

    Η δράση μοιάζει καταιγιστική και εντυπωσιακότατη, κωμικές ατάκες έχουμε, μια σούπερ παρέα ηθοποιών έχουμε, φυσικά δεν περιμένουμε κάποιο αριστούργημα αλλά το Gunpowder Milkshake μοιάζει μια πραγματικά διασκεδαστική ταινία και δεν βλέπουμε την ώρα να την απολαύσουμε, κατά προτίμηση σε κάποιον κλειστό κινηματογράφο.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Gunpowder Milkshake trailer: Σφαίρες, κλωτσιές και καυτές εκτελέστριες στη νέα ταινία δράσης από τον σκηνοθέτη του Big Bad Wolves Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top