F Fighting with My Family trailer: Οικογενειακά προβλήματα παλαιστών για τον Dwayne Johnson - FilmBoy Fighting with My Family trailer: Οικογενειακά προβλήματα παλαιστών για τον Dwayne Johnson - FilmBoy
  • Latest News

    Fighting with My Family trailer: Οικογενειακά προβλήματα παλαιστών για τον Dwayne Johnson


    Ανάμεσα σε όλες τις περιπέτειες στις οποίες έχουμε ήδη δει και θα δούμε μέσα στα επόμενα χρόνια τον Dwayne Johnson, ο Αμερικάνος ηθοποιός συμμετείχε και σε ένα πιο μικρό, πιο προσωπικό project.

    Το Fighting with My Family θα μας βάλει στα άδυτα μιας οικογένειας επαγγελματιών παλαιστών που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που εγείρονται όταν ο νεαρός γιος και η κόρη τους αποφασίζουν να περάσουν από οντισιόν για να μπουν στο WWE.

    Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο ντοκιμαντέρ του 2012, με τον γνωστό και πολυαγαπημένο κωμικό Stephen Merchant (The Office) να έχει ρόλο σεναριογράφου και σκηνοθέτη.

    Τους δύο κεντρικούς ρόλους κρατούν οι Florence Pugh (Lady Macbeth) και ο Jack Lowden (Dunkirk) με τους Nick Frost (The Huntsman: Winter's War) και Lena Headey (Pride and Prejudice and Zombies) να υποδύονται τους γονείς τους. 

    Όσο για τον Dwayne Johnson, η συμμετοχή του μοιάζει περισσότερο ως βιτρίνα, μιας και μπορεί να βρίσκεται στη λίστα των παραγωγών, όμως ο ρόλος του δε δείχνει πολύ μεγαλύτερος από cameo.

    Το Fighting with My Family θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες το Φεβρουάριο. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Fighting with My Family trailer: Οικογενειακά προβλήματα παλαιστών για τον Dwayne Johnson Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top