F The Tomorrow War trailer: Ο Chris Pratt πολεμάει εξωγήινους στο εντυπωσιακό sci-fi action της Amazon - FilmBoy The Tomorrow War trailer: Ο Chris Pratt πολεμάει εξωγήινους στο εντυπωσιακό sci-fi action της Amazon - FilmBoy
  • Latest News

    The Tomorrow War trailer: Ο Chris Pratt πολεμάει εξωγήινους στο εντυπωσιακό sci-fi action της Amazon


    Αξιοπρόσεκτες οι συμμετοχές του στα μεγάλα franchises των Guardians of the Galaxy και Jurassic World, όμως ο Chris Pratt δεν έχει μέχρι στιγμής αποδείξει πως είναι ένα όνομα που μπορεί να κρατήσει μια ταινία στις πλάτες του και να την οδηγήσει στην επιτυχία.

    Το πρώτο του μεγάλο τεστ είναι, ή μάλλον θα ήταν το The Tomorrow War, μια big-budget sci-fi πολεμική περιπέτεια που, υπό φυσιολογικές συνθήκες θα βλέπαμε τα περασμένα Χριστούγεννα. 
    Αναβολή στην αναβολή, η Paramount αποφάσισε να το πουλήσει στην Amazon με την ταινία να προσπερνάει τελείως τη κινηματογραφική διανομή, και να βγει απευθείας στο Prime Video
    Για να δούμε περί τίνος πρόκειται...

    Χρονοταξιδευτές από το 2051 εμφανίζονται ξαφνικά στο σήμερα και ενημερώνουν την ανθρωπότητα πως μόλις 30 χρόνια αργότερα, η Γη βρίσκεται στα όρια της απόλυτης καταστροφής μετά από μια εισβολή εξωγήινων. 
    Γι' αυτό το λόγο ταξίδεψαν στο παρελθόν ώστε να στρατολογήσουν μαχητές για να τους βοηθήσουν σε αυτόν το πόλεμο. 
    Πρώην μέλος της Delta Force, ο Dan Forester πείθεται πως πρέπει να βοηθήσει για χάρη της μικρής του κόρης, και με τη βοήθεια ενός ιδιοφυούς επιστήμονα, ρίχνεται στη μάχη...

    Το σενάριο έχει γράψει ο Zach Dean (24 Hours to Live) και στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Chris McKay (The Lego Batman Movie) στην πρώτη του live-action προσπάθεια.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Yvonne Strahovski (The Predator), J. K. Simmons (Zack Snyder's Justice League), Betty Gilpin (The Hunt), Sam Richardson (Promising Young Woman) και Edwin Hodge (The Purge: Election Year).

    Το γεγονός ότι μια ταινία από εκεί που ήταν προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες το κυριολεκτικά πιο εμπορικό κινηματογραφικά τριήμερο της χρονιάς, κάτι που δείχνει πως η Paramount της είχε μεγάλη εμπιστοσύνη, καταλήγει απευθείας σε μια streaming πλατφόρμα χωρίς ούτε καν κάποια limited screenings, είναι αρκετά περίεργο. 
    Σε κάθε περίπτωση, δεν θα αργήσουμε να μάθουμε το γιατί, με το The Tomorrow War να μας έρχεται στις 2 Ιουλίου.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Tomorrow War trailer: Ο Chris Pratt πολεμάει εξωγήινους στο εντυπωσιακό sci-fi action της Amazon Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top