F Ο Mike Flanagan του Doctor Sleep ετοιμάζεται να πάει στον Άρη, στη νέα sci-fi horror ταινία του! - FilmBoy Ο Mike Flanagan του Doctor Sleep ετοιμάζεται να πάει στον Άρη, στη νέα sci-fi horror ταινία του! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Mike Flanagan του Doctor Sleep ετοιμάζεται να πάει στον Άρη, στη νέα sci-fi horror ταινία του!


    Παρότι τα τελευταία χρόνια μοιάζει να έχει ρίξει το βάρος στη μικρή οθόνη με το The Haunting of Hill House και το προσεχές Midnight Mass, ο Mike Flanagan (Doctor Sleep, Oculus) δεν αφήνει πίσω τον κινηματογράφο, βάζοντας μπρος το νέο του project με τίτλο The Season of Passage.

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο sc-fi/horror μυθιστόρημα του Christopher Pike και έχει ως κεντρική ηρωίδα την Lauren Wagner, μια αστροναύτη που έζησε την υπέρτατη περιπέτεια ως μέλος μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη. 
    Όλος ο κόσμος την λατρεύει όμως εκείνη έρχεται αντιμέτωπη με τις φωνές μέσα της που δεν την αφήνουν να ξεχάσει το μυστήριο των χαμένων συντρόφων της. 
    Είναι απλά νεκροί ή συνέβη κάτι άλλο;

    Ο Mike Flanagan θα γράψει το σενάριο μαζί με τον αδερφό του James, και φυσικά θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία. 
    Η Universal έχει ήδη εξασφαλίσει τα δικαιώματα διανομής.
    Αναμένουμε νεότερα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Mike Flanagan του Doctor Sleep ετοιμάζεται να πάει στον Άρη, στη νέα sci-fi horror ταινία του! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top