F Crossing Swords trailer: Κάστρα, ιππότες και nsfw χιούμορ στη νέα stop-motion σειρά - FilmBoy Crossing Swords trailer: Κάστρα, ιππότες και nsfw χιούμορ στη νέα stop-motion σειρά - FilmBoy
  • Latest News

    Crossing Swords trailer: Κάστρα, ιππότες και nsfw χιούμορ στη νέα stop-motion σειρά



    Παρότι λατρεύω τα κινηματογραφικά animation, με ντροπή ομολογώ πως δεν έχω μπει (ακόμα) στον αντίστοιχο κόσμο της μικρής οθόνης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει πετάξει για τα καλά τη "ρετσινιά" του παιδικού, με εξαιρετικές -κατά γενική ομολογία- σειρές σαν το Bojack Horseman, το Rick and Morty, αλλά και το λιγότερο γνωστό Robot Chicken.

    Το τελευταίο βρίσκεται στη 10η σεζόν του και προς το παρόν το μέλλον του είναι άγνωστο, με δύο από τους παραγωγούς του, οι John Harvatine IV & Tom Root, να βρίσκουν το χρόνο να αναπτύξουν κάτι δικό τους. 
    Και εγένετο Crossing Swords.



    Χρησιμοποιώντας και πάλι stop-motion animation αλλά πολύ πιο προσεγμένο σε σχέση με το αντίστοιχο του Robot Chicken, το Crossing Swords μας πάει σε έναν μεσαιωνικό κόσμο, όπου ο καλοκάγαθος χωριάτης Patrick θέλει να γίνει ιππότης του κάστρου. 
    Δυστυχώς όμως το όνειρό του μετατρέπεται σε εφιάλτης όταν συνειδητοποιεί πως το Βασίλειο διοικείται από απατεώνες, τσαρλατάνους και... ερεθισμένους μονάρχες! 
    Σαν να μην έφταναν αυτά, η νέα θέση του, κάνει τον Patrick το μαύρο πρόβατο της οικογένειας με τους εγκληματίες αδερφούς του να του κάνουν τη ζωή κόλαση!

    Τις φωνές τους στους ήρωες δανείζουν οι Nicholas Hoult (Watership Down), Luke Evans (The Alienist), Adam Pally (Sonic the Hedgehog), Tara Strong (Teen Titans Go), Tony Hale (Harley Quinn) κ.α.

    Το Crossing Swords θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουνίου στο Hulu
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Crossing Swords trailer: Κάστρα, ιππότες και nsfw χιούμορ στη νέα stop-motion σειρά Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top