F Τέρατα θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Harlem και η Regina King θα σκηνοθετήσει την καταστροφή τους! - FilmBoy Τέρατα θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Harlem και η Regina King θα σκηνοθετήσει την καταστροφή τους! - FilmBoy
  • Latest News

    Τέρατα θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Harlem και η Regina King θα σκηνοθετήσει την καταστροφή τους!


    Από τις φετινές υποψήφιες για Όσκαρ ταινίες, το One Night in Miami ήταν, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου από τις πιο αδύναμες, με το σενάριο να έχει αυτό το "κάτι" που την έστειλε μέχρι το κόκκινο χαλί, αλλά μέχρι εκεί.

    Η Regina King στο σκηνοθετικό της ντεμπούτο έφερε εις πέρας το εγχείρημα δείχνοντας πως ξέρει (και) να σκηνοθετεί, έστω κι αν δεν εντυπωσίασε.
    Αυτό φαίνεται πως αρκούσε, με την αγαπημένη ηθοποιό να δίνει τα χέρια με την Legendary Pictures για να αναλάβει την fantasy/monster περιπέτεια Bitter Root.

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο comic-book των David F. Walker, Sanford Green και Chuck Brown, το οποίο μας πάει σε ένα εναλλακτικό Harlem της δεκαετίας του '20, όπου υπερφυσικά τέρατα απειλούν να ισοπεδώσουν ολόκληρη τη Νέα Υόρκη. 
    Η οικογένεια κυνηγών τεράτων Sangerye είναι η μόνη που μπορεί να σώσει την κατάσταση, αλλά για να το κάνει πρέπει πρώτα να επουλώσει τις δικές της πληγές με τις διαφορές του παρελθόντος να στέκονται ανάμεσά τους.

    Το σενάριο έχει αναλάβει να γράψει ο τηλεοπτικός Bryan Edward Hill (Ash vs Evil Dead, Titans), ενώ ανάμεσα στους παραγωγούς βρίσκουμε και τον Ryan Coogler (Judas and the Black Messiah).

    Με το όνομα της Legendary να είναι συνώνυμο με τα εντυπωσιακά εφέ το σίγουρο είναι πως η ταινία οπτικά θα βγάλει μάτια. 
    Μένει να δούμε αν η King και οι συνεργάτες της θα καταφέρουν να παραδώσουν και κάτι συνολικά αξιόλογο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τέρατα θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Harlem και η Regina King θα σκηνοθετήσει την καταστροφή τους! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top