F 42°C trailer: Πρεμιέρα για τη νέα δραματική σειρά με τους Κατερίνα Λέχου και Χρήστο Λούλη - FilmBoy 42°C trailer: Πρεμιέρα για τη νέα δραματική σειρά με τους Κατερίνα Λέχου και Χρήστο Λούλη - FilmBoy
  • Latest News

    42°C trailer: Πρεμιέρα για τη νέα δραματική σειρά με τους Κατερίνα Λέχου και Χρήστο Λούλη



    Μία οικογένεια και ολόκληρη η τοπική κοινωνία του νησιού κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατο μιας έφηβης κοπέλας. 
    Η ημέρα του θανάτου της είναι η ημέρα επιστροφής της αδελφής της, Λένας, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με το τραγικό συμβάν: η αδερφή της νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, έξι χρόνια πριν. 
    Σύμπτωση ή προμελετημένη πράξη; 
    Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τους υπεύθυνους, η Λένα θα βρει ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του εφηβικού της έρωτα, του Νίκου, ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της, με μυστικά και μνήμες να επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν.

    Στις 14 Μαΐου έκανε πρεμιέρα η νέα πρωτότυπη ψυχολογική σειρά της Cosmote TV, 42°C.

    Δημιουργός της σειράς είναι η Ναταλύ Δούκα, τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Παπαβασιλείου και το σενάριο οι Σέργιος Κωνσταντινίδης και Κάλλια Παπαδάκη.

    Πρωταγωνιστούν οι Ναταλία Swift, Κώστας Νικούλι, Χρήστος Λούλης, Κατερίνα Λέχου, Έμιλυ Κολιανδρή, Theo Alexander και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης.

    Δείτε το trailer...

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 42°C trailer: Πρεμιέρα για τη νέα δραματική σειρά με τους Κατερίνα Λέχου και Χρήστο Λούλη Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top