F Halston trailer: Η επεισοδιακή ζωή του διάσημου μόδιστρου αναβιώνει στο Netflix με τον Ewan McGregor! - FilmBoy Halston trailer: Η επεισοδιακή ζωή του διάσημου μόδιστρου αναβιώνει στο Netflix με τον Ewan McGregor! - FilmBoy
  • Latest News

    Halston trailer: Η επεισοδιακή ζωή του διάσημου μόδιστρου αναβιώνει στο Netflix με τον Ewan McGregor!


    Να με συγχωρέσετε και εσείς και μια καλή φίλη που τώρα θα με μουτζώνει, αλλά το όνομα Halston μου είναι παντελώς άγνωστό. 
    Όποιος όμως και να ήταν, όταν τον ενσαρκώνει ο Ewan McGregor, πως μπορείς να τον αγνοήσεις;

    Ο Roy Halston λοιπόν ήταν ένας σχεδιαστής μόδας που από ένα μικρό μαγαζάκι στο Σικάγο έγινε παγκοσμίως διάσημος τη δεκαετία του '70 όταν σχεδίασε το καπέλο που φορούσε η Jackie Kennedy στην ορκωμοσία του Προέδρου συζύγου της. 
    Αναδείχτηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στη γυναικεία μόδα όμως η δόξα του δεν κράτησε πολύ μιας και κάποιες κακές επαγγελματικές αποφάσεις τον ανάγκασαν να παραδώσει την ίδια του την εταιρία.

    Η ζωή του θα αναβιώσει στην ομώνυμη μίνι-σειρά του Netflix, μιας δημιουργίας του Sharr White (The Affair) σε παραγωγή του Ryan Murphy (Pose).

    Δίπλα στον Ewan McGregor που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, εμφανίζονται οι Rory Culkin (Waco), Rebecca Dayan (Novitiate), Sullivan Jones (The Looming Tower), David Pittu (The Plot Against America), Krysta Rodriguez (Daybreak), Gian Franco Rodriguez, Bill Pullman (The Sinner), Kelly Bishop (Gilmore Girls) και η Vera Farmiga (Bates Motel).

    Το Halston ανέβηκε στο Netflix στις 14 Μαΐου
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Halston trailer: Η επεισοδιακή ζωή του διάσημου μόδιστρου αναβιώνει στο Netflix με τον Ewan McGregor! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top