F Bates Motel trailer: Η 5η και πιο σκοτεινή σεζόν αρχίζει! - FilmBoy Bates Motel trailer: Η 5η και πιο σκοτεινή σεζόν αρχίζει! - FilmBoy
  • Latest News

    Bates Motel trailer: Η 5η και πιο σκοτεινή σεζόν αρχίζει!


    Το Bates Motel, η original σειρά του A&E που βασίζεται στο κλασικό θρίλερ του 1960 του Alfred Hitchcock, Psycho, είναι έτοιμο να ξεκινήσει την πέμπτη σεζόν του.
    Η σειρά επικεντρώνεται γύρω από τον νεαρό Norman Bates (Freddie Highmore) που ζει στο μοτέλ με τη μητέρα του, Norma (Vera Farmiga), πριν από τα γεγονότα του θανάτου του.

    Στο πιλοτικό επεισόδιο ο Norman ήταν ένα γλυκό, αν και ελαφρώς αμήχανο, νεαρό αγόρι και μέσα στις τέσσερις σεζόν οι θεατές είχαν την ευκαιρία να αποκαλύψουν σιγά σιγά τον χαρακτήρα του και να καταλάβουν γιατί είχε αυτό το τέλος.

    Με την πέμπτη σεζόν μπροστά μας, το κανάλι κυκλοφόρησε ένα 3λεπτο teaser trailer που δείχνει το που βρίσκεται τώρα η ζωή του Norman με τη μητέρα του, Norma, η οποία πέθανε στο τέλος της 4ης σεζόν!
    Ή μήπως όχι;

    Αυτό που ξέρω είναι ότι στο Imdb η Vera Farmiga εμφανίζεται να παίζει σε κάθε επεισόδιο και της 5ης σεζόν (!), και ότι η Rihanna θα έχει το ρόλο της Marion Crane, που είναι φυσικά ο θρυλικός χαρακτήρας της Janet Leigh στο Psycho!

    Θα τα μάθουμε όλα στις 20 Φεβρουαρίου όταν και ξεκινάει η 5η σεζόν του Bates Motel.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bates Motel trailer: Η 5η και πιο σκοτεινή σεζόν αρχίζει! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top