F The Sinner trailer: Η Jessica Biel σκοτώνει έναν άγνωστο στη νέα σειρά μυστηρίου του USA - FilmBoy The Sinner trailer: Η Jessica Biel σκοτώνει έναν άγνωστο στη νέα σειρά μυστηρίου του USA - FilmBoy
  • Latest News

    The Sinner trailer: Η Jessica Biel σκοτώνει έναν άγνωστο στη νέα σειρά μυστηρίου του USA


    Για μια δεκαετία περίπου (2002-2012), το όνομα της Jessica Biel βρισκόταν σχεδόν σε κάθε shortlist κάθε μεγάλης παραγωγής που έψαχνε μια νέα και όμορφη ηθοποιό για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

    Δε ξέρω αν έφταιξε το γεγονός ότι μέσα σε αυτή τη δεκαετία δεν κατάφερε ουσιαστικά να δείξει κάτι αξιόλογο, ή αν ήταν μια δικιά της επιλογή να αποσυρθεί μετά το γάμο, όμως τα τελευταία χρόνια έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί, βλέποντάς τη μονάχα ως συνοδό του συζύγου της Justin Timberlake.

    Φέτος λοιπόν θα τη ξαναδούμε, όχι όμως στη μεγάλη αλλά στη μικρή οθόνη, όπου θα επιστρέψει για πρώτη φορά μετά το φινάλε του (ανεκδιήγητου) 7th Heaven, στο δραματικό θρίλερ The Sinner.

    Η σειρά είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Petra Hammesfahr και διηγείται την ιστορία της Cora Tannetti, μιας νεαρής μητέρας, όταν άξαφνα και ενώ βρίσκεται στη παραλία με την οικογένειά της, δολοφονεί έναν άγνωστο!
    Τρομαγμένη και αποσβολωμένη από τη πράξη της, παραδίδεται στην αστυνομία με τους ντετέκτιβ να αναζητούν τι την οδήγησε σε αυτή.

    Δημιουργός της σειράς είναι ο Derek Simonds (The Astronaut Wives Club) με τον Antonio Campos (Christine) να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του πρώτου από τα 8 συνολικά επεισόδια της σειράς.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Bill Pullman, Christopher Abbott, Patti D'Arbanville, Abby Miller και Dohn Norwood.
    Το The Sinner θα κάνει πρεμιέρα στο USA στις 2 Αυγούστου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Sinner trailer: Η Jessica Biel σκοτώνει έναν άγνωστο στη νέα σειρά μυστηρίου του USA Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top