F Daybreak trailer: Post-apocalyptic νεανικές ανησυχίες έρχονται στη νέα σειρά του Netflix! - FilmBoy Daybreak trailer: Post-apocalyptic νεανικές ανησυχίες έρχονται στη νέα σειρά του Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    Daybreak trailer: Post-apocalyptic νεανικές ανησυχίες έρχονται στη νέα σειρά του Netflix!


    Τι πάει να πει έγινε πυρηνική καταστροφή και σε κυνηγούν αιμοδιψή ζόμπι; 
    Οι έφηβοι θα είναι πάντα έφηβοι και η νέα κωμική σειρά του Netflix θα μας πάει σε έναν τέτοιο κόσμο...

    Το Daybreak είναι μια δημιουργία των Brad Peyton (Frontier) και Aron Eli Coleite (Heroes) και βασίζεται στο ομότιτλο κόμικ του Brian Ralph, σύμφωνα με το οποίο ο 17χρονος Josh είναι ένας "απόκληρος" ενός σχολείου της Καλιφόρνια όταν γίνεται η μεγάλη έκρηξη που μετατρέπει όλους τους ενήλικες σε ζόμπι! 

    Παρά τη καταστροφή, τα πιτσιρίκια βρίσκουν την ευκαιρία να κάνουν και να γίνουν ότι θέλουν, με τις cheerleaders να το παίζουν Αμαζόνες, τους jocks να νομίζουν πως παίζουν στο Mad Max και τον Josh να αναζητά τη κοπέλα του παρέα με έναν μαύρο ειρηνιστή σαμουράι και μια 12χρονη πυρομανή!

    Πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Colin Ford (Under the Dome) με τον Matthew Broderick στο ρόλο του διευθυντή του σχολείου να ξεχωρίζει από το σωρό των νεολαίων.

    Το Daybreak θα σας περιμένει στις 24 Οκτωβρίου στο Netflix

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Daybreak trailer: Post-apocalyptic νεανικές ανησυχίες έρχονται στη νέα σειρά του Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top