F Georgetown trailer: Ο Christoph Waltz δολοφονεί την Vanessa Redgrave αλλά δεν ξέρει που έμπλεξε! - FilmBoy Georgetown trailer: Ο Christoph Waltz δολοφονεί την Vanessa Redgrave αλλά δεν ξέρει που έμπλεξε! - FilmBoy
  • Latest News

    Georgetown trailer: Ο Christoph Waltz δολοφονεί την Vanessa Redgrave αλλά δεν ξέρει που έμπλεξε!


    Έχουν περάσει μόλις 12 χρόνια από τότε που ο Quentin Tarantino ψάρεψε τον παντελώς άγνωστο τότε Αυστρο-Γερμανό ηθοποιό και του προσέφερε έναν δεύτερο αλλά άκρως σημαντικό ρόλο στην ταινία του Inglourious Basterds
    Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα μπορούσε ο Christoph Waltz να φανταστεί τη συνέχεια με δύο Όσκαρ και εξαιρετικές ερμηνείες να τον αναδεικνύουν σε έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του.

    Ο χρόνος όμως είναι αμείλικτος και για κακή του τύχη, ο Waltz αναδείχτηκε όχι στα 25 αλλά στα 55 του, έτσι αν ήθελε να κάνει το επόμενο βήμα, δεν έπρεπε να το καθυστερήσει πολύ. 
    Έτσι κι έγινε, με τον ηθοποιό να αποφασίζει να περάσει και πίσω από την κάμερα αναλαμβάνοντας τη σκηνοθεσία του Georgetown.

    Η ιστορία της ταινίας βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και μας συστήνει την Elsa Brecht και τον Albrecht Muth. 
    Εκείνη είναι μια ηλικιωμένη σοσιαλιτέ με υψηλές γνωριμίες και εκείνος ένας αποτυχημένος εκκεντρικός, αυτοχαρακτηριζόμενος διπλωμάτης που δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να ανέβει κοινωνικά. 
    Ο γάμος τους βγάζει μάτι πως είναι συμφερόντων με εκείνη να τον χρησιμοποιεί σχεδόν σαν μπάτλερ και εκείνον να χρησιμοποιεί τις διασυνδέσεις της για να πετύχει το στόχο του. 
    Όμως έρχεται η στιγμή που δεν την χρειάζεται άλλο και την δολοφονεί. 
    Πιστεύει ότι είναι ασφαλής, αλλά δεν ξέρει που έμπλεξε...

    Το σενάριο έγραψε ο David Auburn (The Lake House) με τον Waltz να σκηνοθετεί έχοντας και τον πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στις Vanessa Redgrave (Foxcatcher) και Annette Bening (The Report).

    Το Georgetown έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ Tribeca το μακρινό 2019, ωστόσο δεν πήρε και τις καλύτερες κριτικές με αποτέλεσμα να ξεχνιέται στο ράφι, με την Paramount να το βγάζει τώρα απευθείας σε vod.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Georgetown trailer: Ο Christoph Waltz δολοφονεί την Vanessa Redgrave αλλά δεν ξέρει που έμπλεξε! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top