F Ο Μέγας Αλέξανδρος και η ερωτική του σχέση με τον Ηφαιστίωνα στο επικεντρό της 3ης ταινίας "300" που...δεν θα δούμε ποτέ! - FilmBoy Ο Μέγας Αλέξανδρος και η ερωτική του σχέση με τον Ηφαιστίωνα στο επικεντρό της 3ης ταινίας "300" που...δεν θα δούμε ποτέ! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Μέγας Αλέξανδρος και η ερωτική του σχέση με τον Ηφαιστίωνα στο επικεντρό της 3ης ταινίας "300" που...δεν θα δούμε ποτέ!


    Μπορεί το Rise of an Empire να μην ήταν ένα αντάξιο sequel των 300, όμως η ταινία δεν ήταν και τόοοσο χάλια, ενώ ταυτόχρονα έβγαλε τα έξοδά της και με το παραπάνω. 
    Παρότι λοιπόν ένα νέο sequel δεν ήταν άμεση προτεραιότητα για την Warner Bros, παρέμενε στα σχέδιά της.

    Όπως αποκάλυψε ο Zack Snyder στο The Fourth Wall podcast, η εταιρία τού ανέθεσε να γράψει το σενάριο μιας τρίτης ταινίας που θα ολοκλήρωνε τη σειρά, η οποία θα έκανε περίπου ενάμιση αιώνα άλμα και θα μας πήγαινε στην εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και στην μεγάλη εκστρατεία του.

    Όντως, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο Snyder ξεκίνησε να γράφει το σενάριο όμως αυτό εξελίχτηκε σε κάτι αρκετά διαφορετικό με την ιστορία του να επικεντρώνεται στην -ανεπιβεβαίωτη ιστορικά- ερωτική σχέση του Αλέξανδρου με τον στρατηγό του, Ηφαιστίωνα! 
    Όπως είπε χαρακτηριστικά, θα ήταν ένα love story εν καιρώ πολέμου.

    Ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος με αυτό, με την ταινία να έχει τον τίτλο Blood and Ashes, όμως όταν το παρουσίασε στην WB, αυτή το απέρριψε. 
    Όπως μάλιστα άφησε να εννοηθεί, αιτία γι' αυτό ήταν οι κακές σχέσεις που έχει μαζί τους το τελευταίο διάστημα.

    Από τη στιγμή που το σενάριο γράφτηκε κατά παραγγελία, αυτό ανήκει στην εταιρία και όχι στον σεναριογράφο, έτσι η πιθανότητα να το δούμε να υλοποιείται μοιάζει μάλλον ανύπαρκτη... εκτός αν κάποιος βάλει πολύ βαθιά το χέρι στη τσέπη (γκουχ, Netflix, γκουχ) και το αγοράσει από την WB
    Ποιος ξέρει...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Μέγας Αλέξανδρος και η ερωτική του σχέση με τον Ηφαιστίωνα στο επικεντρό της 3ης ταινίας "300" που...δεν θα δούμε ποτέ! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top