F Bruce Willis και John Travolta... πάνε Χαβάη, στη νέα ταινία δράσης Paradise City - FilmBoy Bruce Willis και John Travolta... πάνε Χαβάη, στη νέα ταινία δράσης Paradise City - FilmBoy
  • Latest News

    Bruce Willis και John Travolta... πάνε Χαβάη, στη νέα ταινία δράσης Paradise City


    Κοντεύουν 30 χρόνια από την πρώτη τους συνεργασία στο Pulp Fiction με τις καριέρες τους να έχουν έκτοτε πάρει παράλληλη πορεία... προς τα κάτω.

    Μπορεί μια νέα τους συνύπαρξη να μην προκαλεί πια ενθουσιασμό αλλά έστω κι έτσι, πως μπορείς να πεις όχι στο να δεις ξανά μαζί τους Butch Coolidge και Vincent Vega!

    Όπως αποκάλυψε το Deadline, άμεσα αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Paradise City, μιας νέας ταινίας δράσης που μας βάζει στα παπούτσια του Ryan Swan, ενός πρώην κυνηγού επικυρηγμένων που τα βάζει με ολόκληρο τον υπόκοσμο της Χαβάη προσπαθώντας να φτάσει στον μεγάλο αρχηγό τους, και να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία του πατέρα του.
    Τον Swan υποδύεται ο Bruce Willis με τον John Travolta να βρίσκεται απέναντί του στο ρόλο του μαφιόζου εγκληματία.

    Το σενάριο έχουν γράψει οι Edward Drake και Corey Large (Cosmic Sin) με τον βετεράνο Chuck Russell (The Scorpion King, The Mask) να κάθεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.

    Προφανώς έχουμε να κάνουμε με μία ακόμη b-movie που πιθανότατα θα βγει απευθείας σε vod, με τον σκηνοθέτη να είναι η μοναδική μας ελπίδα να σωθούν τα προσχήματα. 
    Ίδωμεν...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bruce Willis και John Travolta... πάνε Χαβάη, στη νέα ταινία δράσης Paradise City Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top