F Ο David Cronenberg έρχεται στην Αθήνα για να γυρίσει τη νέα του sci-fi ταινία με V. Mortensen, K. Stewart και L. Seydoux! - FilmBoy Ο David Cronenberg έρχεται στην Αθήνα για να γυρίσει τη νέα του sci-fi ταινία με V. Mortensen, K. Stewart και L. Seydoux! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο David Cronenberg έρχεται στην Αθήνα για να γυρίσει τη νέα του sci-fi ταινία με V. Mortensen, K. Stewart και L. Seydoux!


    Συμβατικός είναι ο τελευταίος χαρακτηρισμός που θα μπορούσαμε να δώσουμε στον μεγάλο David Cronenberg, όμως αλήθεια είναι πως οι τελευταίες δύο ταινίες του που έπαιξαν με τα όρια του πειραματικού, έδειξαν πως ο αισίως 78χρονος δημιουργός έχει αρχίσει να χάνει το μαγικό του άγγιγμα.

    Πολλοί υπέθεσαν ότι ο Καναδός ίσως αποσύρθηκε οριστικά, και όχι άδικα μιας και έχουν περάσει 8 χρόνια από το Maps to the Stars και πέραν κάποιων ανεπίσημων ψιθύρων, δεν υπήρχε καμία πληροφορία για κάποια νέα ταινία. 
    Μέχρι που το νέο έσκασε...

    Σύμφωνα με το ScreenDaily, ο David Cronenberg είναι έτοιμος να ξαναβάλει μπρος τις κάμερες και μάλιστα στα μέρη μας!

    Η νέα του ταινία έχει τίτλο Crimes Of The Future και θα είναι sci-fi θρίλερ που διαδραματίζεται σε ένα κοντινό μέλλον όπου οι συνθετικοί οργανισμοί μπλέκονται όλο και πιο στενά με τους οργανικούς, δημιουργώντας μια trans-ανθρωπότητα. 
    Κεντρικός ήρωας είναι ο Saul Tenser, ένας performance artist που "καλλιεργεί" νέα συνθετικά όργανα στο σώμα του, τα οποία στη συνέχεια αφαιρεί και εκθέτει στο κοινό σε ένα είδους real-time θεάτρου! 
    Οι αρχές αρχίζουν να ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για το αμφιλεγόμενο έργο του, με τον Saul να αναζητά το επόμενο βήμα που θα προκαλέσει το απόλυτο σοκ.

    Το Crimes Of The Future όχι μόνο ακούγεται αλλά και είναι μία 100% ταινία του David Cronenberg, ο οποίος έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου σενάριο και σκηνοθεσία.

    Το βασικό cast θα απαρτίζουν οι Viggo Mortensen (Falling), Kristen Stewart (Underwater), Léa Seydoux (Spectre), Scott Speedman (Citizen Gangster), Lihi Kornowski (Losing Alice), Don McKellar (eXistenZ) και Welket Bungué (Berlin Alexanderplatz).

    Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα να πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο στην Αθήνα, με την Argonauts Productions (Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς) να συμμετέχει ως συμπαραγωγός.
    Αναμένουμε με ανυπομονησία!

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο David Cronenberg έρχεται στην Αθήνα για να γυρίσει τη νέα του sci-fi ταινία με V. Mortensen, K. Stewart και L. Seydoux! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top