F Losing Alice trailer: Η Ayelet Zurer παραδίδεται ψυχη τε και σώματι στο ερωτικό ψυχολογικό θρίλερ του Apple TV+ - FilmBoy Losing Alice trailer: Η Ayelet Zurer παραδίδεται ψυχη τε και σώματι στο ερωτικό ψυχολογικό θρίλερ του Apple TV+ - FilmBoy
  • Latest News

    Losing Alice trailer: Η Ayelet Zurer παραδίδεται ψυχη τε και σώματι στο ερωτικό ψυχολογικό θρίλερ του Apple TV+


    Δεν είναι γνωστό αν αυτή είναι μια πολιτική που θα ακολουθήσει και στο μέλλον ή είναι απλά κάτι που δεν συνέβη στο πρώτο χρόνο ζωής του, όμως γεγονός είναι πως το Apple TV+ παρουσιάζει αποκλειστικά αμερικάνικες παραγωγές, χωρίς να έχει ακόμα ανοιχτεί στη παγκόσμια αγορά παρότι η πλατφόρμα της είναι διαθέσιμη σε πάνω από 100 χώρες.

    Η μόνη εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα ήταν η σειρά Tehran, με την προτίμηση της Apple στην αγορά του Ισραήλ να φαίνεται πως συνεχίζεται με το Losing Alice.

    Η σειρά της Sigal Avin μας συστήνει την Alice, μια 48χρονη σκηνοθέτιδα που έχοντας μεγαλώσει πια τα παιδιά της, νοιώθει στα χαμένα. Μέχρι που γνωρίζει τυχαία τη νεαρή σεναριογράφο Sophie, την οδηγεί σε ένα παθιασμένο ταξίδι προς την επιτυχία.

    Πρωταγωνιστούν οι Ayelet Zurer (Daredevil) και Lihi Kornowski.

    Το Losing Alice θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιανουαρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Losing Alice trailer: Η Ayelet Zurer παραδίδεται ψυχη τε και σώματι στο ερωτικό ψυχολογικό θρίλερ του Apple TV+ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top