F Maps to the Stars trailer: Ο ...προβληματικός Cronenberg ασχολείται με το προβληματικό Hollywood! - FilmBoy Maps to the Stars trailer: Ο ...προβληματικός Cronenberg ασχολείται με το προβληματικό Hollywood! - FilmBoy
  • Latest News

    Maps to the Stars trailer: Ο ...προβληματικός Cronenberg ασχολείται με το προβληματικό Hollywood!


    Δε ξέρω πόσο φυσιολογικό θα μπορούσε να είναι ένα trailer της νέας ταινίας του David Cronenberg, μιας και δε μιλάμε για ένα φυσιολογικό σκηνοθέτη.

    Αν και δεν είμαι fun, παραδέχομαι ότι έχει φανατικό κοινό και οι ταινίες του μαγνητίζουν.

    Κυκλοφορεί μια φήμη οτι ο πραγματικός γιατρός του Croneberg του είχε εκμηστηρευτεί ότι ''...ήδη έχω αρκετά προβλήματα στη ζωή μου, γιατί να δώ και τις ταινίες σου;'' αν αυτο σας λέει κατι...

    Συνήθως οι χαρακτήρες του καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου, έχουν κρυφά πάθη (και ποιος δεν έχει άλλωστε) και σχεδόν σε όλη τη φιλμογραφία του περιλαμβάνει ωμές σκηνές βίας αλλα και μπόλικου σέξ στα όρια του σαδομαζοχισμού.


    Απο το Crash (1996) μέχρι το Spider (2002), και απο το το History of Violence (2005) μέχρι το Cosmopolis (2012), παρατηρούμε τη προσπάθεια του Cronenberg να μας πεί πολλά πράγματα μαζί - μερικές φορές χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία...

    Στο Maps to the Stars μπαίνουμε στα άδυτα του Hollywood για να γνωρίσουμε χαρακτήρες με ουκ ολίγα ψυχολογικά προβλήματα, που κατα κάποιο τρόπο συνδέονται μεταξύ τους, συνουσιάζονται (φυσικά) και κάποιοι μπορεί να έχουν και άσχημη κατάληξη.


    Ψυχολογική η σωματική βία είναι άλλωστε όπως είπαμε το φόρτε του σκηνοθέτη.

    Ενδιαφέρον ονόματα όπως πάντα στο cast, με John Cusack (ρεσιτάλ κακών επιλογών στη καριέρα του) και Robert Pattinson (2η συνεργασία με τον Cronenberg και φως φανάρι ότι προσπαθεί να αποτινάξει απο πάνω το έπος αταλαντοσύνης του Twilight).
     

    Στις γυναίκες η σταθερή αξία Julliane Moore και η ανερχόμενη Μia Wasikowska (Stoker) που μάλλον στηρίζεται και πάνω της η ταινία.
     

    Ακόμα δεν έχουμε επίσημη ημερομηνία πρώτης προβολής, αλλά όλα δείχνουν οτι θα είναι μέσα στο 2014.

    * Το trailer αποσύρθηκε από τους παραγωγούς, αλλά αμέσως εμφανίστηκε ένα red band international trailer με ξένους υπότιτλους.

    Μίλτος Παπατριανταφύλλου.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Maps to the Stars trailer: Ο ...προβληματικός Cronenberg ασχολείται με το προβληματικό Hollywood! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top