F Wrath of Man trailer: Guy Ritchie & Jason Statham ξανά μαζί για ένα δυναμικό heist reunion! - FilmBoy Wrath of Man trailer: Guy Ritchie & Jason Statham ξανά μαζί για ένα δυναμικό heist reunion! - FilmBoy
  • Latest News

    Wrath of Man trailer: Guy Ritchie & Jason Statham ξανά μαζί για ένα δυναμικό heist reunion!



    Πριν 25 περίπου χρόνια, ο Guy Ritchie γνώρισε τον Jason Statham να πουλάει μαϊμού κολόνιες σε ένα δρόμο του Λονδίνου. 
    Η φυσιογνωμία του ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν για τον ρόλο του Bacon στο Lock, Stock and Two Smoking Barrels, με τη ταινία τους να σηματοδοτεί την έναρξη της καριέρας και των δύο καλλιτεχνών.

    Τελευταία τους συνεργασία ήταν το μάλλον κακό Revolver του 2005 και βλέποντας την πορεία που πήραν στη συνέχεια, λίγοι περίμεναν πως θα ξαναβρεθούν. 
    Ο Ritchie όμως φαίνεται πως είχε διαφορετική άποψη και μετά το μεγάλο του comeback με το The Gentlemen, ο σκηνοθέτης επέλεξε τον ηθοποιό για δύο σερί ταινίες, με τη πρώτη, το Wrath of Man να είναι έτοιμη και να μας περιμένει.

    Η ταινία αποτελεί remake της γαλλικής περιπέτειας Le Convoyeur, γνωστό στην Ελλάδα ως Η Χρηματαποστολή, που το 2004 βγήκε απευθείας σε dvd.

    Η ιστορία ακολουθεί τον Harry, έναν στυγνό και μυστηριώδη άνδρα που εργάζεται σε μια εταιρία χρηματαποστολών του Los Angeles. 
    Ο Harry εκπλήσσει τους συναδέλφους του όταν εξολοθρεύει με ιδιαίτερη ευκολία τους ληστές που προσπαθούν να τους κλέψουν, κάνοντάς τους να αναρωτιούνται ποιος πραγματικά είναι, με την δραματική αλήθεια να μην αργεί να βγει στο φως.

    Το σενάριο έγραψε ο Ritchie μαζί με τους μόνιμους συνεργάτες του Marn Davies και Ivan Atkinson (The Gentlemen).
    Συμπρωταγωνιστούν οι Holt McCallany (Sully), Jeffrey Donovan (Soldado), Josh Hartnett (Target Number One), Laz Alonzo (Detroit), Raúl Castillo (Knives Out), Deobia Oparei (Dumbo), Eddie Marsan (The Gentlemen) και Scott Eastwood (Pacific Rim: Uprising).

    Το Wrath of Man ήταν αρχικά προγραμματισμένο να βγει στους κινηματογράφους τον Ιανουάριο που μας πέρασε, όμως μετά από δύο αναβολές, η πρεμιέρα του έχει πάει για τις αρχές Μαΐου. 
    Δύσκολα θα το δούμε στα μέρη μας τότε, όμως με λίγη τύχη, ίσως καταφέρουμε να το δούμε σε σκοτεινή αίθουσα, έστω και με καθυστέρηση.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Wrath of Man trailer: Guy Ritchie & Jason Statham ξανά μαζί για ένα δυναμικό heist reunion! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top