F Ο Antoine Fuqua ετοιμάζει μια all-black διασκευή της "Λυσσασμένης Γάτας"! - FilmBoy Ο Antoine Fuqua ετοιμάζει μια all-black διασκευή της "Λυσσασμένης Γάτας"! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Antoine Fuqua ετοιμάζει μια all-black διασκευή της "Λυσσασμένης Γάτας"!


    Αν εξαιρέσουμε κάποιες, όχι αποτυχημένες αλλά σίγουρα κατώτερες τηλεταινίες, η υποψήφια για 6 Όσκαρ, κλασσική πλέον ταινία του Richard Brooks με τους Elizabeth Taylor και Paul Newman του 1958, αποτελεί την μοναδική κινηματογραφική διασκευή του -βραβευμένου με Πούλιτζερ- θεατρικού έργου του Tennessee Williams, Cat on a Hot Tin Roof (Λυσσασμένη Γάτα).

    Όχι όμως για πολύ, με τον Antoine Fuqua (The Magnificent Seven, Training Day, The Equalizer) να ετοιμάζει μια νέα all-black κινηματογραφική διασκευή του! 
    Η ιδέα του είναι βασισμένη στην all-black θεατρική αναβίωση του έργου, που έγινε στο Broadway το 2008 και μάλιστα με τεράστια επιτυχία, με πρωταγωνιστές του Terrence Howard, Anika Noni Rose και James Earl Jones.

    Ο Fuqua θα αναλάβει τη σκηνοθεσία αλλά και τη παραγωγή, έχοντας δίπλα του τους θεατρικούς παραγωγούς Stephen C. Byrd και Alia Jones-Harvey.

    Η μεγαλύτερη ανησυχία εντοπίζεται στο γεγονός πως ο Antoine Fuqua είναι ένας σκηνοθέτης με εξειδίκευση σε ταινίες που η δράση παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και υπάρχει μια ανησυχία για το πως θα διαχειριστεί μια τόσο διαφορετική ιστορία. 
    Θα δείξει...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Antoine Fuqua ετοιμάζει μια all-black διασκευή της "Λυσσασμένης Γάτας"! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top