F Zola trailer: Το πιο επεισοδιακό, ερεθιστικό road trip στην ιστορία του twitter (!) ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη! - FilmBoy Zola trailer: Το πιο επεισοδιακό, ερεθιστικό road trip στην ιστορία του twitter (!) ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη! - FilmBoy
  • Latest News

    Zola trailer: Το πιο επεισοδιακό, ερεθιστικό road trip στην ιστορία του twitter (!) ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη!



    Τον Οκτώβριο του 2015, η Aziah "Zola" King, μια σερβιτόρα από το Detroit ξεκίνησε να διηγείται στο Twitter μια θεότρελη περιπέτεια που έζησε σε ένα ταξίδι της στη Florida που συμπεριελάμβανε πορνεία, δολοφονίες και αυτοκτονίες. 
    Τα 148 συνολικά tweets της έγιναν γρήγορα viral, με την ιστορία να γίνεται θέμα στο Rolling Stone, το οποίο ναι μεν έδειχνε πως τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι όπως αναφερόταν, όμως η γενική ιστορία ήταν πέρα για πέρα αληθινή!

    Λίγους μήνες αργότερα, η Rabbit Bandini του James Franco αγόρασε τα δικαιώματα και έβαλε μπροστά τη κινηματογραφική διασκευή. 
    Οι κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση κατά του Franco τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από το project, το οποίο όμως παρέμεινε ζωντανό και πριν λίγους μήνες, στην παγκόσμια πρεμιέρα του στο Sundance κέρδισε τις εντυπώσεις.

    Τα ηνία της ταινίας ανέλαβε η Janicza Bravo (Lemon) με πρωταγωνίστριες τις Taylour Paige (Ma Rainey's Black Bottom) και Riley Keough (The Devil All the Time).

    Το Zola θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στα τέλη Ιουνίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Zola trailer: Το πιο επεισοδιακό, ερεθιστικό road trip στην ιστορία του twitter (!) ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top