F Dumbo trailer: Το αγαπημένο ελεφαντάκι επιστρέφει στη νέα ταινία του Tim Burton! - FilmBoy Dumbo trailer: Το αγαπημένο ελεφαντάκι επιστρέφει στη νέα ταινία του Tim Burton! - FilmBoy
  • Latest News

    Dumbo trailer: Το αγαπημένο ελεφαντάκι επιστρέφει στη νέα ταινία του Tim Burton!


    Το κλασσικό Dumbo ήταν από τις ταινίες που έβαζε τα πρώτα του χρόνια το αείμνηστο πια Mega, εκεί γύρω στο Πάσχα, και πάντα σε πολύ πρωινές ώρες.
    Ήταν η ταινία που είχα απολαύσει όσο λίγες τη πρώτη φορά που την παρακολούθησα, όμως μου δημιούργησε τόσο στενάχωρα συναισθήματα που θυμάμαι να αρνούμαι να τη ξαναδώ, και τα επόμενα χρόνια να την προσπερνάω, έστω και με βαριά καρδιά.

    Έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από τότε και σε αυτό το διάστημα δεν έτυχε και ίσως και να μην επιδίωξα να τη ξαναδώ. 

    Ήρθε όμως η ώρα, με το live-action remake του Tim Burton να ξυπνάει αναμνήσεις που σε κάνουν να βουρκώνεις.

    Η ιστορία που έγραψε ο Ehren Kruger (Ghost in the Shell) μοιάζει ουσιαστικά η ίδια με της πρωτότυπης ταινίας. 

    Ο ιδιοκτήτης τσίρκου Max Medici επιστρατεύει τον Holt Farrier, πρώην αστέρι του τσίρκου, και τα παιδιά του Milly και Joe για να φροντίσουν ένα νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά, τα οποία τον κάνουν περίγελο ενός τσίρκου που πνέει τα λοίσθια. 

    Όταν ανακαλύπτουν όμως ότι ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, το τσίρκο ξαναζεί τις παλιές του δόξες, προσελκύοντας τον επιχειρηματία V.A. Vandever, που θέλει το ασυνήθιστο παχύδερμο για την Dreamland, το εντυπωσιακό του σόου. 
    Ο Ντάμπο φτάνει σε νέα ύψη στο πλευρό της γοητευτικής και ταλαντούχας ακροβάτριας Colette Marchant, μέχρι που ο Holt ανακαλύπτει ότι, πίσω από την εκτυφλωτική γυαλάδα της Dreamland, κρύβονται σκοτεινά μυστικά.

    Ο Tim Burton που με τις τελευταίες του ταινίες δείχνει σημάδια αναγέννησης, έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία, επιλέγοντας ως πρωταγωνιστές τους Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Eva Green, Alan Arkin και τους μικρούς Nico Parker και Finley Hobbins.

    Το πρώτο ολοκληρωμένο trailer του Dumbo που έδωσε στη δημοσιότητα η Disney είναι απλά μαγικό και δε βλέπω την ώρα να έρθει ο Μάρτιος για να απολαύσουμε τη ταινία. 

    Fly Dumbo, Fly!

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dumbo trailer: Το αγαπημένο ελεφαντάκι επιστρέφει στη νέα ταινία του Tim Burton! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top