F Spirit Untamed trailer: Η ταινία ενέπνευσε τη σειρά και η σειρά μια νέα ταινία, στο sequel του "Σπίριτ: Το Άγριο Άλογο" - FilmBoy Spirit Untamed trailer: Η ταινία ενέπνευσε τη σειρά και η σειρά μια νέα ταινία, στο sequel του "Σπίριτ: Το Άγριο Άλογο" - FilmBoy
  • Latest News

    Spirit Untamed trailer: Η ταινία ενέπνευσε τη σειρά και η σειρά μια νέα ταινία, στο sequel του "Σπίριτ: Το Άγριο Άλογο"


    Μία από τις τελευταίες παραδοσιακές ταινίες κινουμένων σχεδίων της Dreamworks Animation, το Spirit: Stallion of the Cimarron είχε την ατυχία να έρθει λίγο καθυστερημένα, σε μια περίοδο που τα 3d animation είχαν ήδη πάρει τα ηνία της αγοράς, ενώ ταυτόχρονα έπεσε πάνω και στο αριστουργηματικό Spirited Away, με αποτέλεσμα να μη πάρει την αναγνώριση που του άξιζε.

    Φαίνεται όμως πως η Dreamworks δεν το ξέχασε και περίπου δεκαπέντε χρόνια αργότερα, παρουσίασε στο Netflix το Spirit Riding Free, μια cgi σειρά, εμφανώς προορισμένη για μικρότερες ηλικίες, η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία, και συνεχίζει ακάθεκτη για την 8η σεζόν της!

    Αυτή η επιτυχία δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, με την εταιρία να παραγγέλνει μια κινηματογραφική ταινία που θα βασίζεται στην εν λόγω σειρά και θα λειτουργεί άτυπα ως sequel του Stallion of the Cimarron.

    Σεναριογράφος της ταινίας είναι η ίδια η δημιουργός της σειράς, Aury Wallington, με την Elaine Bogan των Trollhunters να σκηνοθετεί.

    Τις φωνές τους στους ήρωες δανείζουν οι Isabela Merced (Transformers: The Last Knight), Eiza González (Alita: Battle Angel), Mckenna Grace (Scoob), Jake Gyllenhaal (Spider-Man: Far from Home), Walton Goggins (Fatman), Julianne Moore (After the Wedding) και Marsai Martin (Little).

    Εκ πρώτης όψεως, το Spirit Untamed έμοιαζε με μια αρπαχτή που σκοπό έχει να απομυζήσει την επιτυχία της σειράς, όμως το γεγονός πως η ταινία δεν θα βγει στο Netflix (όπου προβάλλεται η σειρά) αλλά στους κινηματογράφους και σε Real3D και IMAX, αλλά και το εκλεκτό voice cast, μας κάνει να πιστεύουμε πως, μπορεί να είναι ξεζούμισμα, αλλά σίγουρα δεν είναι αρπαχτή.

    Η ταινία θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις αρχές Ιουνίου, ενώ στην Ελλάδα θα προβληθεί στις 12 Αυγούστου.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Spirit Untamed trailer: Η ταινία ενέπνευσε τη σειρά και η σειρά μια νέα ταινία, στο sequel του "Σπίριτ: Το Άγριο Άλογο" Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top